Κατινική: η γλώσσα της Ελεονώρας


Τελικά η Ελεονώρα Μελέτη με τις 7 γλώσσες, ομιλεί καλύτερα απ όλες την Κατινική.

Θα έλεγε κανείς οτι πρόκειται για τη μητρική της γλώσσα.

Τη χειρίζεται άψογα. Η Κατινική, είναι και η γλώσσα με την οποία επικοινωνεί ιδανικά με τον αρχισυντάκτη της Σταμάτη Μαλέλη, τον άρχοντα των τηλεσκουπιδιών.

Πάντως ολα έχουν την εξήγησή τους.
Η Μελέτη, δεν είναι δα και καμιά ελκυστική γυναίκα. Οσο για τα σωματικά προσόντα της, θα μπορούσαν εύκολα να περιγραφούν με τον γνωστό ορο που αφορά νεοαναεγειρόμενες οικοδομές.

Ακόμη και η Μενεγάκη, στα 42 της, είναι πιο επιθυμητή απο την Ελεονώρα με τις ευτραφείς γάμπες και το αγορίστικο κούρεμα.
Εαν στην εμφάνισή της προσθέσεις και τα όσα λέει ο στόμας της απο νωρίς το πρωί- ολο αυτό το απαύγασμα της Κατινιάς- είναι ν απορείς πως υπάρχει άνδρας που την κυκλοφορεί.

Μερικές και μερικοί πιστεύουν πως η τηλεόραση μπορεί να τις ξεπλύνει απο τη βλαχιά η τη κατινιά τους. Ετσι είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουν στο τέλος της μέρας, πόσο ρόμπες έχουν γίνει στο μεταξύ.

Ευτυχώς πολλά απ αυτά τα σούργελα παντρεύονται μεταξύ τους-μέσα στα όρια του μικρόκοσμου τους-και έτσι αναβάλλουν το ραντεβού με την δυστυχία.
Οχι για πολύ.
Εαν κοίταζαν προσεχτικά δίπλα τους, θα διαπίστωναν με τρόμο, οτι υπάρχουν πολλά δυστυχισμένα γέρικα τηλεοπτικά άλογα που δεν τα πλησιάζει κανείς.
Οπως στρώνεις κοιμάσαι. Κι αυτό ισχύει και για τις τηλεπερσόνες.
Ακόμη και τις εκατομμυριούχες, σαν την Ελένη Μενεγάκη.

Η γενναία Ελενίτσα (την απόφαση της οποίας να τρυγήσει τους τελευταίους καρπούς της νιότης που χάνεται επικροτούμε, αλλά με μια προυπόθεση...)- τρέχει με τα γκάζια στη τσίτα στον κακοφωτισμένο δρόμο της Ρούλας Κορομηλά. Οπου νάναι θα βρεθεί στη διασταύρωση Κορομηλά και Αλεξανδράτου.
Εδω θα τη συναντήσουν και οι υπόλοιπες...

Από αναγνώστρια του Kourdisto Portocali