Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλίες...


...που κάνουν "σκανδαλάκια"!!!


Έτσι, μετά τη Μενεγακειάδα και αφού επανήλθαμε στους γνώριμους ρυθμούς μας ( βλ. νούμερα της AGB) ώρα είναι να αφήσουμε τη παρουσιάστρια στην ησυχία της...προς το παρόν τουλάχιστον! Και όχι απο καλοσύνη ή διακριτικότητα...Μακριά απο εμάς αυτά! Απλά, πάντα γινόταν κι πάντα έτσι θα γίνεται στην τηλεόραση και τα προιόντα της. Πόσο παραμένει μια είδηση "φρέσκια"; ερωτώ...και απαντώ: Μέχρι να "βγει" η επόμενη. Που στη περίπτωσ'ή μας, μπορεί να μην αφορά τόσο λαμπερά πρόσωπα σαν ιστορία όμως, τα έχει όλα: Δάκρια, απιστία, χωρισμούς, συγνώμες, αποκαλύψεις. Καταλάβατε φαντάζομαι λατρεμένα, ότι αναφέρομαι στην ιστορία Μικρούτσικου - Ρουμπέση. Μετά την " αιφνιδιαστική" αποκάλυψη της Δήμητρας ότι ο λόγος του χωρισμού της από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, δεν ήταν ασυμφωνία χαρακτήρων αλλά ένα τρίτο πρόσωπο, άρχισαν τα όργανα !!! Βόμβα, μη μου πείτε! Γιατί, παρά την "εξομολόγηση" του Ανδρέα που όλοι θυμόμαστε - εκείνο το πρωινό της Δευτέρας 12 Ιανουαρίου του 2009 - κανείς ποτέ μέσα του, δε νομίζω να πίστεψε, ότι έφταιγε εκείνος για αυτόν το χωρισμό.

Για θυμηθείτε λατρεμένα. Μόλις ξεκίνησε η - τότε - εκπομπή του στο Star . Καρφωμένος σε έναν καναπέ...μπροστά απο μια κάμερα...σε έναν απίστευτο, δακρύβρεχτο, απολογητικό μονόλογο! Που είδαμε και ξαναείδαμε, βέβαια, μέσα απο τις μεσημεριανές εκπομπές.
Και τότε είδαμε και τη Δήμητρα. Σαν πανελίστρια στο Super Star, να παρακολουθεί ανέκφραστη σε μισό-μισό, τον εν διαστάσει σύζυγό της , να λέει στον καμεραμάν του, τα προσωπικά της. Μάταια η κάμερα "ζουμάριζε" στο όμορφο πρόσωπό της. Δάκρυ, δε φάνηκε ούτε στάλα. Μάταια περίμενε και η παρουσιάστρια με το πάνελ της, το ξέσπασμα της Δήμητρας. Εκείνη, αρκέστηκε να πει απλά - και χωρίς ίχνος συγκίνησης - πως ό,τι έχει να πει στον Ανδρέα, θα του το πει κοιτάζοντάς τον στα μάτια. Και ύστερα σιωπή. Έτσι, πέρασε ένας χρόνος...Και η Δήμητρα ποτέ δε μίλησε ξανά δημόσια γι΄αυτό. Μέχρι προχθές...που έτσι ξαφνικά, επέλεξε να πει τη μεγάλη αλήθεια! Εκείνη έκανε τσακωτό τον Ανδρέα με γκόμενα, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!!!!΄Και τότε, ήρθαν όλα μαζί...και το δάκρυ και η συγκίνηση και η ικανοποίηση του κάμεραμαν που - επιτέλους - είχε στο κάδρο του το επιθυμητό πλάνο. Παρασύρθηκε η φουκαριάρα από τα όσα ακούγονται τελευταία για τους διαλυμένους γάμους και τις απιστίες. Για το ποιος φταίει και το ποιος δε φταίει . Την έπνιξε το δίκιο και βγήκε να το φωνάξει... Τι θα κάνει τώρα ο Ανδρέας; Μη τον φοβάστε αυτόν, λατρεμένα. Ενημερώνομαι ότι σε δυο-τρείς ημέρες, θα δώσει την δική του απάντηση. Και έτσι, θα αρχίσει ένας ακόμα γύρος, στην τηλεοπτική αρένα. Χαράς ευαγγέλια για τά μεσημεριανά, που δε φαίνεται να μένουν ποτέ από υλικό!

By RombaTV