Πόσα πληρώνεις ρε Βέρτη για να γράφουν τέτοια παραμύθια;

Στη παραμυθού σόου μπιζ ο καθένας γράφει ότι θέλει ή ότι θέλουν τα διάσημα φιλαράκια του. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του Νίκου Βέρτη. Το δημοσίευμα που ακολουθεί είναι από το περιοδικό Ciao και παρουσιάζει τον τραγουδιστή σαν ρέκορντμαν στην αθηναϊκή νύχτα με παραλλαγμένα στοιχεία.



Πιο συγκεκριμένα λέει πως έχει κάνει ρεκόρ διάρκειας καθως το μαγαζί του δουλεύει ένα ολόκληρο χρόνο χωρίς διακοπή. Μάλιστα. Χωρίς διακοπή. Και τότε όλο το καλοκαίρι που ο Βέρτης είχε οοργώσει τα νησιά παρέα με τον Ρέμο πως το έκανε; Με κλώνο; Διακτινιζόταν;

Επιπλέον το διάστημα που το μαγαζί λειτουργούσε δούλευε τετραήρεμα όπως φαίνεται και το τον επίσημο οδηγό του Αθηνοράματος (φωτό κάτω)



Και για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους να ενημερώσουμε τον Νίκο Βέρτη και τους φίλους του ότι το ρεκόρ το έχει ο Γιάννης Πλούταρχος κι έχει ως εξής:

Εμφανιζόταν σε κέντρο της παραλιακής από το Πάσχα (σεζόν 2000-2001) μέχρι την γιορτή του, τον Γενάρη, χωρίς να υπάρχει ούτε ένα ρεπό μέσα στην εβδομάδα. Μόνο τον τελευταίο μήνα καθιερώθηκαν οι Δευτέρες ως ρεπό κι αυτό γιατί ο άνθρωπος τα είχε παίξει από την κούραση. Για εννιά μήνες που ήταν η διάρκεια του σχήματος δεν έτρεχε τα καλοκαίρια στις Μυκόνους με τα φιλαράκια του ούτε έκανε άλλες μπουζουκότσαρκες με Ρέμους και λοιπούς.