O Μιθριδάτης... νύφη!

Πολύ ωραίες στιγμές μας θύμισε ο Μιθριδάτης -ο ένας εκ των φοβερών και τρομερών Ημισκουμπρίων- την Δευτέρα στην συνέντευξη που έδωσε στο Enimerwsi Radio (enimerwsi.gr) και τον Αιμίλιο.
Ο Μιθριδά μας πήγε πέντε χρόνια πίσω, στο καλοκαίρι του 2004 όταν η τρελοπαρέα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Out of Limits.

Με αφορμή την κυκλοφορία του cd τους "Γυναικολογίες" είχαν την ιδέα να ντυθούν νύφες (για την ακρίβεια ήταν έμπνευση του Πρύτανη). Ένα concept που συμβάδιζε απόλυτα με την extreme νοοτροπία που είχε εκείνη την περίοδο το περιοδικό και συμφωνήθηκε με την τότε διευθύντρια του Μάρα Ψαρράκη. Την συνέντευξη της τριάδας είχε κάνει ο γνωστός από την τηλεοπτική του δράση Γιάννης Πουλόπουλος, την φωτογράφιση ο Δημήτρης Ασπιώτης ενώ ο δημιουργός του IPanic ανεμοδερνόταν μαζί με όλο το team στην παραλία των Λεγρενών και κρατιόταν για να μην σκάσει στα γέλια όταν τα Ημισκούμπρια πάλευαν να χωρέσουν μέσα στα νυφικά (που ήταν και extra large)!

Οι καιροί όμως άλλαξαν και ο Μιθριδάτης έβγαλε τώρα σόλο δουλειά ("Αιρετικά Ερωτικός" ο τίτλος του cd) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι διαλύθηκε η ομάδα. Περιμένουμε να τους ξαναδούμε μαζί. Μέχρι τότε ας θυμηθούμε την... νυφική φωτογράφιση τους.