Ανατομία ενός πηδήματος



@@ Πηδήχτηκαν στο νοσοκομείο. Ε και; Που είναι το πρόβλημα; Προσβλήθηκε η ηθική της κοινωνίας μας; Μιας κοινωνίας που το κάνει μόνο στο κρεβάτι, αφού μπει στεφάνι και μόνο προς τεκνοποίηση; Όχι. Προσβλήθηκε η ηθική μίας κοινωνίας που εκείνοι που πηδιούνται το κρύβουν (και κατακρίνουν τους άλλους) ενώ εκείνοι που δεν πηδιούνται ψάχνουν αμάν και πως μπας και βρουν κανά τρυφερούδι να τους κάτσει από το facebook.

@@ Sorry κιόλας, αλλά αν κάποιος δεν το κάνει (ειδικά για τους άντρες ισχύει αυτό) θα πρέπει να καταφύγει στον αυνανισμό αλλιώς από το συσσωρευμένο σπέρμα θα πήξει ο εγκέφαλος του και θα κινδυνεύει να πάθει και καμιά οργανική ζημιά εκεί κάτω. Όχι ότι οι γυναίκες εξαιρούνται. Έχουν κι αυτές ανάγκες απλά αντέχουν λίγο περισσότερο. Δεν το λέω εγώ. Η φύση το επιβάλλει.

@@ Πέρα όμως από την ανάγκη είναι και διασκέδαση. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ποιος λοιπόν έχει το δικαίωμα να κατακρίνει και να μιλάει για σκάνδαλα και όργια;

@@ Τώρα θα πείτε ότι έγινε σε χώρο νοσοκομείου. Καλά, δεν έγινε και στα ράντζα στους διαδρόμους. Ούτε στην εντατική δίπλα από κάποιον σε κωματώδη κατάσταση. Στην τελική, είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να απασχολήσει την ίδια την διοίκηση του νοσοκομείου και όχι την «ηθική» κοινωνία μας.

@@ Όποιος είναι αρμόδιος ας κοιτάξει την σοβαρή πλευρά του ζητήματος (αν πχ στον χώρο που έγινε υπάρχουν αντικείμενα που χρησιμοποιούνται σε εγχειρήσεις θέτοντας έτσι σε ενδεχόμενο κίνδυνο την υγεία ασθενών) και ας αφήσουν την ηθική.

@@ Αν όμως η ηθική είναι τόσο σημαντική γι αυτούς που την έχουν δει «Ελένη Λουκά» ας κάνουν μία πορεία και να ζητήσουν να απαγορευτεί με νόμο του κράτους η πίπα και τα παρελκόμενα.

@@ ΥΓ1, το βίντεο το είδα (χωρίς θολούρες και τα συναφή). Το μόνο σχόλιο που έχω είναι ότι η κοπέλα φαινόταν κούκλα!

@@ ΥΓ2, η φωτό δεν έχει σχέση με την πρωταγωνίστρια του βίντεο. Είναι η Bianca Beauchamp, μοντέλο από τον Καναδά και cover στο IPanic no 8.