Η sexy Angelina Jolie


Έχει γίνει... πολυμάνα (έχουμε χάσει πια το λογαριασμό των παιδιών, δικών της και υιοθετημένων), το έχει γυρίσει στο ανθρωπιστικό έργο, έχει αδυνατίσει πολύ αλλά δεν παύει να συγκλονίζει. Και ίσως το πετυχαίνει ακόμα καλύτερα τώρα που έχει γίνει καλό κορίτσι.
Μπορεί η Τζολί να μην έκρυψε ποτέ τον ακραίο πρότερο βίο της (αποπειρες αυτοκτονίας, drugs, ερωτικά) αυτό όμως δεν την εμπόδισε να γίνει η μεγαλύτερη σύγχρονη σταρ και παράλληλα να δημιουργήσει ένα πολύ σικ προφίλ τα τελευταία χρόνια.

Τώρα κάποιοι θυμούνται το παρελθόν της. Μάλιστα ένας συγγραφέας λεει πως μέσα από βιβλίο του θα αποκαλύψει το ένοχο μυστικό της: ότι στα 14 της είχε σχέση με τον εραστή της μητέρας της. Ε, και; Έχει σημασία τι έκανε 20 χρόνια πριν; Εμείς γουστάρουμε Αντζελίνα, και θυμόμαστε μερικές από τις σούπερ στιγμές που μα χάρισε με πολύ αισθησιακές σκηνές.





Φωτογραφισεις





On Screen
Η Αντζελίνα στις πιο καυτές σκηνές της στην μεγάλη οθόνη όταν ήταν ακόμα στην αρχή της καριέρας της. Ξεχωρίζει το δραματικό "Τζία" (αληθινή ιστορία) με τις λεσβιακές σκηνές.










Fakes

Αν κάπου πετύχετε τις ακόλουθες εικόνες, μην το "φάτε". Είναι ψεύτικες.