Ότι να' ναι

@@ Ήταν μακράν το θέμα της εβδομάδας. Ο Γιώργος Αυτιάς συνομιλούσε με το… video του Ψωμιάδη. Έυγε στους ΡαδιΑρβύλες για την παρατηρητικότητα τους αλλά κυρίως για το κουράγιο τους να παρακολουθούν Γιώργη!

@@ Πιστεύω όμως ότι είναι κρίμα να κοροϊδεύουμε τον Γιώργο Αυτία για το… ατόπημα αυτό. Απλά ο άνθρωπος συγχύστηκε λιγάκι. Ακούει συνέχεια γι αυτό το περιβόητο infotainment και πήγε να κάνει ότι και ο Πανούσης στις επιθεωρήσεις του. Απλά ο Γιώργης έκανε το λάθος να μην συνομιλεί με τον εαυτό του. Θα μάθει μωρέ, δώστε του λίγο χρόνο.

@@ Πολύ κους κους γίνεται τον τελευταίο καιρό σχετικά με τις δραστηριότητες του Μάκη Πουνέντη με αφορμή ένα ποστ στο blog litsahilton. Υπομονή. Το ψάχνουμε κι εμείς και σύντομα θα έχουμε αρκετό υλικό. Αντε να σας δώσουμε ένα hint: Η Heaven φαίνεται πως αλλάζει ρώτα και από δισκογραφική εταιρεία το γυρνάει σε… δημοσιοζαλιστική. Θα καταλάβετε όταν ολοκληρωθεί το παζλ.

@@ Είδα αυτήν την Ρούπακα (ή όπως την λενε) που θέλει να βάλει υποψηφιότητα για αρχηγός της ΝΔ. Την βγάλανε σε παράθυρο σε δελτίο ειδήσεων και όταν την ρώτησαν πόσες υπογραφές έχει μαζέψει ώστε να μπορέσει βάση καταστατικού να διεκδικήσει αρχηγία (χρειάζεται μίνιμουμ 50) είπε «Καμία»! Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν υπάρχει καν θέμα. Ωραίο ρεπορτάζ κάνουν σε αυτά τα δελτία! Πάνια την κάνανε την υπόθεση.

@@ Παλιά στις σχολές δημοσιογραφίας έλεγαν οι καθηγητές: «Δεν είναι θέμα αν ο σκύλος δαγκώσει τον άνθρωπο. Θέμα είναι αν ο άνθρωπος δαγκώσει τον σκύλο». Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πρέπει να έχουν… σκυλιάσει οι δάσκαλοι.