H ώρα των αρχηγών

@@ Debate. Τι ωραία που ήταν. Ειδικά όταν ο ΣΚΑΙ το έριξε σε επανάληψη. Για πότε με πήρε ο ύπνος ούτε που το κατάλαβα.

@@ Όχι σαν τις άλλες εκπομπές πολιτικού διαλόγου όπου οι wanna be ηγέτες έδειχναν το λαϊκό προφίλ τους, γκαρίζοντας λες και πουλάνε την πραμάτεια τους στην ψαραγορά.

@@ Όσκαρ τίτλου στην πολιτική εκπομπή του Ευαγγελάτου: «Γίναμε σοφότεροι από το debate;». Φυσικά και γίναμε. Λύθηκαν όλα τα υπαρξιακά ερωτήματα μας με μία απάντηση. Δεν υπάρχει σωτηρία.

@@ Όαση η Σία Κοσσιώνη. Όχι, δεν θυμάμαι τι ρώτησε. Ούτε ποιόν ρώτησε. Αλλά sorry, υπάρχει κανείς που να του άρεσε περισσότερο ο Λιάτσος;

@@ Αισθητή η απουσία της Πετρούλας. Δεν γίνονται έτσι τα σωστά debate. Λένε που λένε οι πολιτικοί απόψεις του κw/ou, ας δούμε και λίγο…

@@ Το άκουσα σήμερα το πρωί στον Σπορ FM, στην εκπομπή των Λεάνη-Παπαγεωργίου. Ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου παίζει interactive παιχνίδια στο internet. Ωραία. Μετά τον Κώστα και το playstation θα πάμε στον Γιώργο και το Lineage. Αυτό θα πει πρόοδος.

@@ Πολύ large όμως ο Καραμανλής. Είπε στον Τσίπρα ότι στο επόμενο debate θα του κάνει δώρο μία γραβάτα. Προφανώς το είπε με την σιγουριά ότι ο Αλέξης δεν θα ξαναδεί debate.

@@ Ο Τρεμόπουλος, ο οικωλόγος, γιατί δεν πήγε στην τηλεμαχία, να υποστηρίξει τις οικωλογικές ευαισθησίες του για την Σκοπιανική ύπαιθρο;

@@ Αδυνάτισε ο Καρατζαφέρης ή είναι η ιδέα μου; Τελικά κάνει καλό το να συχνάζεις σε gossip εκπομπές…

@@ Η Παπαρήγα πάλι μοίρασε κάτι χιλιάδες… ευρά στους πολίτες. Άμα δεν έχεις ελπίδες να γίνεις κυβέρνηση δίνεις και πράσινα άλογα με κόκκινες ρίγες.

@@ Σήμερα είναι το καλό. Debate μόνο για Γιώργο και Κώστα. Κι αν καθίσουν δίπλα δίπλα και παίξουν Pro τότε θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον.