Φέρτε τον παπα-Άρη...



@@ Είδαν οι του Alter την διαφήμιση κινητής τηλεφωνία με τον… «Παπά –λουκά» και έσπευσαν να κοπιάρουν και να κάνουν τρέιλερ με την Κάρτσωνα που αναζητά το… «Παπα-δάκη». Κι αν κρίνουμε από την ερμηνεία της νέας παρουσιάστριας τότε από την χωριάτικη σαλάτα του Lifestyle δεν θα λήψει ούτε φέτος το αγγουράκι.

@@ Διά… πληκτρολογίου Rombatv : «Και ξαφνικά στο ζάπινγκ, πετυχαίνω τη Σταματίνα! Θεέ μου, τι συγκίνηση, μου είχε διαφύγει τελείως απο το μυαλό η πρεμιέρα της...Βλέπω τον Δημήτρη Ρίζο στο παράθυρο και αναρωτιέμαι:

1ον) Δεν έχει δουλειά να κάνει ο εκδότης-δημοσιογράφος-τηλεκριτικός-παραθυράτος και που τον χάνεις, που τον βρίσκεις, πρωταγωνιστεί στις ελαφρολαικές εκπομπές; 2ον) Άλλο πελατάκι το ψυχαγωγικό τμήμα του Alter, δεν έχει; Και 3ον) Τελικά το μόνο που άλλαξε σε αυτή την εκπομπή, είναι ο τόνος στον τίτλο της...Tv γουικέντ

για τη Βάσια, Tv γουίκεντ για την Σταματίνα...Έτσι είναι αγάπη μου. Άμα τό χεις, βάζεις και την προσωπική σου σφραγίδα!

Στο καπάκι και η διαφήμιση του νέου Life φρεσκοστυμένου..."Σταματίνα, έλα πιάσε..."
»

@@ Οι κόκκινοι, πράσινοι, φούξια, περτικαλί και άλλων φαντεζί χρωμάτων σκελετοί γυαλιών μόνο σε εμένα φαντάζουν γελοίοι ή σας συμβαίνει κι εσάς;

@@ Ζητούν την ψήφο του Ελληνικού λαού οι: Μαρίνα Τσιντικίδου, Μαίρη Ακριβοπούλου, Δάφνη Μπόκοτα. Και μετά κοροϊδεύουν τον Μαλέλη που θέλει να βάλει την Πετρούλα να κάνει πολιτική εκπομπή. Μια χαρά θα συνεννοούνται.

@@ Ο Λιάγκας δεν θα κατέβει με το ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά. Άμα δεν κατέβει κι ο Κατέλης με τον Βεργή θα είναι η πιο ανιαρή εκλογική αναμέτρηση.

@@ Είναι ξεκάθαρο. Η Ελεονώρα Μελέτη είναι η νέα Ρούλα Κορομηλά. Ειδικά με το κοντό μαλλί μέχρι και συνομήλικες τις κάνεις… Ε όχι και κακία. Εννοώ ότι η Ρούλα μοιάζει μικρότερη. Τι δεν σας έπεισα; Καλά, δεν επιμένω.

@@ Ολόκληρο θέμα έκανε το Star για τον… καρχαρία που επιτέθηκε στην Μελέτη στις Μαλδίβες. Η πλάκα είναι πως από το βίντεο που πρόβαλλαν πιο πολύ φαινόταν να κάνει επίθεση η Ελεονώρα στο καρχαρία… γάλακτος. Τα έσπασε όμως η ατάκα του Troktikou: «ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΤΗΣ...ΣΙΝΑΓΡΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ»

@@ Ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε ανανεωμένος έχοντας χάσει καμιά εικοσαριά κιλά. Μόνο που απ ότι θυμάμαι τουλάχιστον τις τρεις τελευταίες σεζόν επιστρέφει από τις διακοπές με -20. Θα έπρεπε να είχε ρέψει ο άνθρωπος.

@@ Θεά η ΝΕΤ. Παλιζει ακόμα σποτάκια για… θερινό σινεμά!