Εκλογές με άρωμα γυναίκας

@@ Είπαμε και δεν το παίρνουμε πίσω. Σαν web περιοδικό γίναμε κι εμείς διαπλεκόμενοι και στηρίζουμε Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει στο να… ανακατευτούμε με τα πίτουρα, δηλαδή τα δύο μεγάλα κόμματα. Και θα το κάνουμε με ένα focus στις γνωστές γυναίκες που διεκδικούν ψήφο στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες.


@@ Α Αθήνας – ΝΔ. Η Ντόρα Μπακογιάννη επιμένει και ελπίζει ότι σύντομα θα εκπληρώσει την μεγάλη επιθυμία του μπαμπα: να γίνει αρχηγός της Νου Δυο και αργότερα του κράτους. Ο μπλε Χάιλαντερ περιμένει και ταυτόχρονα στέλνει ευχές για «καλή επιτυχία» στον Καραμανλή. Αυτός θα μας θάψει όλους. Μόνο αν γίνει κανά τρελό και δεν μπει η Ντόρα στην Βουλή θα κινδυνεύει με ανακοπή.







@@ Αλλά πάλι, από ποια να απειληθεί; Από την Βόζενμπεργκ ή την Πιπιλή; Εκτός και της την βγει καμιά Κουντουρά. Φήμες που θέλουν την Ντόρα να την τρέμει και να έβαλε τον μπαμπάκα να της στείλει… ευχές δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί. Πάντως αν ψήφιζα Α Αθηνών και ΝΔ (ευτυχώς δεν μου συμβαίνει τίποτα από τα δύο) θα το έκανα το σπάσιμο στην οικογένεια ΜακΜητσοτακλάουντ.












@@ Α Αθήνας – Πασόκ. Στον αντίποδα η νέα των δημοσκοπήεσων κυβέρνηση αντιπαρατάσσει ότι καλύτερο έχει από… υποκριτικής άποψης: Άννα Φόνσου (χωρίς το… άλογο), Άννα Βαγενά (γνωστή και ως Βαγγελίτσα από τις βιντεοταινίες) και Πέμυ Ζούνη (μετά την συνεργασία με Παπακαλιάτη το έριξε στην πολιτική, επικίνδυνος τύπος ο Χριστόφορος).



@@ Βέβαια το ισχυρό θηλυκό… χμ, δεν ακόυγεται καλά αυτό. Πάμε πάλι. Βέβαια το ισχυρό χαρτί του Πασοκ στην Α Αθήνας είναι η Άννα Διαμαντοπούλου. Φτυστή η… μισή Ντόρα Μπακογιάννη. Που να βάλει και σιδεράκια για να ισιώσει τα δόντια…






@@ Β Αθήνας – ΝΔ. Εδώ προσκυνάμε. Αλίκη Αρβανιτίδη, η ψυχή των απατημένων γυναικών, η τιμωρός των ερωμένων, η ζογκλερ με τις παντόφλες (που πέφτουν στο κεφάλι του άπιστου άντρα). Που να την κοντράρει η Νίνα Βλάχου; Δεν έχει να επιδείξει τίποτα από τα παραπάνω. Μόνο κάτι λεζάντες στα κοσμικά του Ελεύθερου Τύπου την καλή εποχή του. Άνιση μάχη.




@@ Βέβαια φαβορί είναι η Φάνη (άντε) Πάλλη Πετραλιά. Η γυναίκα που δεν καταλαβαίνει από εμπόδια. Σκουντοφλά, σωριάζεται στο έδαφος αλλά σηκώνεται ατσαλάκωτη και με το μαλλί να μην έχει καν κουνηθεί. Μόνο ο Τζέιμς Μποντ και ο Λέσλι Νίλσεν στις Τρελές Σφαίρες το έχουν πετύχει αυτό.








@@ Β Αθηνών – Πασόκ. Η σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα, Άννα, διεκδικεί μία θέση στην Βουλή. Ο Τζίμμης Πανούσης ήδη τρίβει τα χέρια του. Στην ίδια περιφέρεια είναι και η Σοφία Σακοράφα, το αντίπαλο δέος της Άννας Βερούλη στον ακοντισμό στα 80ς.





@@ Α Θεσσαλονίκης – ΝΔ. Και μόνο για την θρυλική στιγμή που σύσσωμη η βουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ (πλην του Καρατζαφέρη και του Βαϊτση Αποστολάτου) καρφώνεται στα οπίσθια της την ώρα που πήγαινε στο έδρανο της, η Έλενα Ράπτη κερδίζει την στήριξη μας.








@@ Α Θεσσαλονίκης – Πασόκ. Η Εύα Καϊλή θεωρείται η… πράσινη Ράπτη. Μόνο που ο πισινός της δεν έχει το ίδιο σουξέ. Τώρα αν θα καταφέρει να ρεφάρει την παρτίδα η Μαίρη Ακριβοπούλου, η ηθοποιός που μιλούσε στο Maxim για τα εσώρουχα της, είναι κάτι που θα το δούμε στο μέλλον.





@@ Bonus ΝΔ. Η πρώην μεσημεριανού, πρώην πρωινατζού, πρώην υποψήφια με τον ΛΑΟΣ και πρώην πολιτική συντάκτης του Extra, Τάνια Ιακωβίδου διεκδικεί έδρα με την Νου Δυο στην περιφέρεια Αττικής. Αυτή η σταθερότητα της μας συγκινεί.





@@ Bonus Πασοκ. Η γυναίκα σύμβολο των πέτρινων για την Ελλάδα χρόνων της Eurovision, η δημιουργός των…. «Νέων του Ψαροντούφεκου», η επί χρόναι εκφωνήτρια της κρατικής τηλεόρασης που είχε το βαρύ πρόγραμμα να εργάζεται μάι φορά τον χρόνο (και καμία όταν την έκοψαν από την Eurovision) η Δάφνη Μπόκοτα πάει να συνεχίσει το έργο της στην Α Πειραιά. Τι να πω; Καλή ξεκούραση;