Όλοι κάλπη(κοι)

@@ Τα email για τους τρόπους που μπορεί να γίνει νοθεία στις εκλογές δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες. Τώρα ένα από αυτά «φωτογραφίζει» γνωστό δημοσιογράφο της κλειδαρότρυπας ή πιο σωστά της κρυφής κάμερας και λέει πως περιμένει με λαχτάρα τν 4η Οκτωβρίου για να βάλει τους κοριούς του σε εκλογικά κέντρα κι έπειτα να προβεί σε αποκαλύψεις.

@@ Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ έχω την εντύπωση ότι η προεκλογική περίοδος είναι ότι καλύτερο για τον τόπο. Όλα κυλάνε ρολόι. Και φέρνω παραδείγματα.

@@ Θυμάστε την δεύτερη φωτιά που έσκασε φέτος στα Μεσόγεια; Όχι; Λογικό. Σηκώθηκαν αμέσως τα ελικόπτερα και την έσβησαν στο πιτς φιτίλι. Δύο εβδομάδες νωρίτερα, στις πυρκαγιές πριν την εξαγγελία των εκλογών είχε καεί η μισή Αττική και δεν είχε πετάξει ούτε ένα ελικόπτερο.

@@ Θέλετε και πιο πρόσφατο; Με το που έγινε η βομβιστική επίθεση στην Λούκα Κατσέλη στο καπάκι οι αρχές εντόπισαν γιάφκα και προέβησαν και σε συλλήψεις.

@@ Κάτι μήνες πριν, όταν αστυνομικοί δέχονταν τα πυρά τρομοκρατών (που είχαν και νεκρό και σοβαρά τραυματία) θύμιζαν την…. Μεγάλη των μπάτσων σχολή αλλά χωρίς ένα Τάκλμπερι κι ένα Μαχόνι στην διάθεση τους. Ήταν όλοι επιπέδου Λασάρντ…

@@ Και την Δευτέρα έρχεται ο αδέκαστος Λαζόπουλος να παίξει και πάλι πολιτικό παιχνίδι με επικάλυψη σάτιρας. Για να δούμε πως θα προμοτάρει πάλι Τσίπρα…

@@ Ένας Λαζόπουλος που φαίνεται ότι έχει στερέψει από νέες ιδέες μιας και το τρέιλερ της εκπομπής του πατάει τόσο πάνω στο concept του εξωφύλλου του τρέχοντος τεύχους του IPanic όσο και σε χιουμοριστικό μοντάξ του dr Seeng από το MediaSoup. Άδοξη μπάσταρδη.

@@ Ένα thanx στο yupi.gr που μας διαβάζει και διορθώνει τα λάθη που του επισημαίνουμε. Είχαν γράψει ότι ο Νίκος Παπαδάκης θα κάνει εκπομπή στον Alpha αλλά τώρα το διόρθωσαν και έβαλαν ότι θα είναι στο Mega. Ψιτ, εκεί στου Πέτρου, κάντε κάτι και γι αυτή την κιτρινιά στα quiz σας. Δεν είναι σωστό σε ένα κουίζ να βάζει φωτογραφία κάποιου που δεν έχει καμία σχέση με το θέμα. Χρήστο, συμφωνείς ή διαφωνείς;