Δευτεριάτικα νούμερα



@@Δευτεριάτικα νούμερα με το μισό πρόγραμμα των καναλιών να είναι στον αέρα μετά τις ενάρξεις και των κατινοεκπομπών. Εκκρεμούν ακόμα τα πρωινά και η prime time για να ολοκληρωθεί το παζλ. Πάμε να δούμε τι παίχτηκε. Α, να πούμε ότι κοιτάμε συνολικό μ.ο. (και επί των ανοιχτών δεκτών) και όχι την κωμωδία των νεανικών κοινών που θεωρούν έναν 45άρη μην καταναλωτικό ον.

@@ Κεντρικά δελτία ειδήσεων. Στην ώρα 8-9 μμ το Mega σχετικά χαλαρά πήρε πρωτιά με 22% με δεύτερο το Alter με 20,4%. Το Star με το κατά τίτλο δελτίο ειδήσεων καβάλησε τον ΑΝΤ1 (15,4 έναντι 14,2) και μάλλον στο Μαρούσι άρχισαν να αυτομουτζώνονται που ανανέωσαν με τον Ευαγγελάτο. Αυτή την ώρα οι τέσσερις σταθμοί έκαναν μαζί 72%. Πράγμα που σημαίνει ότι το 28% μπούχτισε με τις ειδήσεις.

@@ Νωρίτερα στο 7-8 ο Alpha έκανε 15,1%, αρκετά πίσω από το Alter με το προδελτίο του Παυλόπουλου (18,6%). Ο Σκάι έμεινε στο 2,4%. Στην σούμα όλοι μαζί σημείωσαν 36,1%. Είναι ξεκάθαρο όσο κι αν εθελοτυφλούν κάποιοι. Ο κόσμος έχει μάθει τα δελτία να παίζουν στις 8μμ. Όσο για την ΝΕΤ που ρίχνει ειδήσεις στις 9μμ είχε ένα 11,9%

@@ Με την τσίμπλα στο μάτι. Παπαδάκης 20,9% με δεύτερους εκείνους που ο Μαλέλης φάνηκε να θεωρεί πως δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί, τους Καμπουράκη-Οικονομέα (19,3%). Ο Αυτίας τρίτος με 18,2%, που όμως είναι εξαιρετικά για τα δεδομένα του Alter. Λυριτζής-Οικονόμου 16,5% και Μελέτη 12,3%. Όσο για την ξανθούλα και τον κοκκινόγυαλο (sorry αλλά ακόμα δεν έμαθα τα ονόματα τους) στον Alpha… το 7,6% μάλλον έκοψε τα χαμόγελα. Στην σούμα; 94,8%.

@@ Στο μεσημεριανό κύμα του κουτσομπολιού φαίνεται πως η ύπαρξη ανταγωνισμού έκανε καλό στην Σκορδά που σημείωσε 19,6%. Η Λαμπίρη που είναι η χαϊδεμένη του Star έμεινε στο 11,7%. Τα τρεισλαλούνκαιδυοχορεθουνάκια του Alpha ήταν ακόμα πιο χαμηλά. 11%. Πάμε για την σούμα. 42,3%. Άρα 6 στους 10 τηλεθεατές δεν κάθισαν να δουν τις κατίνες.

@@ Στο απογευματινό κύμα κουτσομπολιού μία από τα ίδια περίπου. Η Βάσια Λόη με 12,4% (μα ποιος είχε την ιδεά να έχει το Alter κολλητά δύο ίδιες εκπομπές;)μάλλον αρχίζει να αγχώνεται. Οι Τσαλίκης-Μουτσινά κλπ με 12,3% μάλλον θα πρέπει να κλαίνε. Ο Φώτης με την Μαρία με 12,7% μάλλον θα πρέπει να δουν πιο σοβαρά την μετά TV καριέρα τους. Καλύτερος του χωριού ο Δρυμούσης με 14,6%. Ίσως γιατί η εκπομπή του δεν είναι κουτσομπολίστικη αλλά σατιρική. Σούμα: 52%. Τι έκαναν οι άλλο μισοί; Έβλεπαν Mega (κάποιοι και ΑΝΤ1) κι ας είχαν επαναλήψεις.

@@ Που καταλήγουμε; Ότι η μόνη κατηγορία εκπομπών που έχει… συσπείρωση είναι η πρωινή ενημέρωση. Η μόνη καλή ώρα για δελτίο είναι μεταξύ 8-9. Η Μελέτη χωρίς το μαγείρεμα με τα νεανικά κοινά είναι μία αποτυχία και οι κουτσομπολίστικες εκπομπές δεν μπορούν να ανταγωνιστούν ούτε τα ξαναζεσταμένα σίριαλ.

@@ Αυτά για αρχή. Σε λίγες μέρες θα δούμε και θα πούμε πολλά περισσότερα.