Λακηφιλία and more



@@ Fun του Lakis δεν είμαι. Αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι ήταν πολύ καλό το ξεμπρόστιασμα που έκανε μέσα από το Τσαντίρι του στα μεγάλα κόμματα.

@@ Για τον Τσίπρα βέβαια… τι να πω; Λες και είχε το Αγκαλίτσα Μελισσάκι. Τέτοιο ντάντεμα. Αλλά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Το είχα γράψει και σε προηγούμενο «Παν… ζουρλισμό» για να μην το παίζω τώρα μετά Χριστόν προφήτης.

@@ Δεν πειράζει. Ας καταφέρει να ξυπνήσει μερικούς ψηφοφόρους και χαλάλι το γλείψιμο στον Άλεξ. Άλλωστε ο 35χρονος με λόγο 70χρονου το μόνο ρεύμα που έχει είναι αυτό της ΔΕΗ στο σπίτι του.

@@ Μίλησε ο άντρακλας Λαζόπουλος για «αδελφές ψυχές Ηλία Ψινάκη και Βαϊτση Αποστολάτο». Κάπως έτσι ξεκινάνε οι εμφύλιοι πόλεμοι (στην showbiz εννοώ, τι νομίζατε;).

@@ Πάντως το χιούμορ και τα βιντεάκια του Λαζό για τον Ψινάκη δεν είχαν τίποτα περισσότερο από αυτά που είδαμε στα blogs 15 μέρες πριν. Ένα ευχαριστώ για τις… εμπνεύσεις όμως δεν ακούσαμε.

@@ Είπε ακόμα πως αν κατέβαινε υποψήφιος ο Ψινάκης τότε θα ασχολιόντουσαν με την Βουλή και οι μεσημεριανές εκπομπές. Γιατί τώρα δεν το κάνουν; Να θυμίσω; Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Καρατζαφέρης (μέχρι και συνέντυξη στην Λόη έχει δώσει), Έλενα Ράπτη, Λιάνα Κανέλλη (ας μην έβγαινε στην Μελέτη, δεν φταίω εγώ που αν και πρωινάδικο είναι καθαρά gossip).

@@ Αλλά, Λάκη, πρέπει να αναγνωρίσουμε και κάτι στα μεσημεριανά. Δεν ρίχνουν το επίπεδο τους. Είδες να ασχολούνται με τον Γιακουμάτο; Την Διαμαντοπούλου; Την Δαμανάκη; Τον Γιωργάκη; Τον Κωστάκη; Και δεν το λέω ειρωνικά. Με τόσες μπούρδες που λένε όλοι αυτοί και άλλοι πολλοί είναι προσόν να τους αγνοείς.

@@ Ένα μπράβο στον Alpha που τόλμησε να βγάλει λίγες μέρες πριν τις εκλογές μία εκπομπή που ξέραμε από πριν ότι θα καυτηρίαζε (ή πιο σωστά θα τσουρούφλιζε) τους «μεγάλους». Μακάρι να είχε τα cojones κι ο ΑΝΤ1 και να έριχνε στην μάχη την Ράδιο Αρβύλα.

@@ Το είδα σε σχόλιο αναγνώστη στο troktiko και πήγα να το τσεκάρω καλύτερα. Στο site του ο Λάκης, ο επαναστάτης, ο αριστερός έχει διαφήμιση τράπεζας. Και όχι ότι κι ότι συμπληρώνω εγώ. Έχει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Άτσα και κρατική διαφήμιση ο Λάκης…

@@ Enough με τον Λάκη. Βγήκε το τέταρτο επεισόδιο του «Σ αγαπάω Πάρκαρε» στο MediaSoup. Αν ήταν γλυκό θα σας έλεγα ότι είναι χάλια για να το κρατούσα για την πάρτη μου. Αλλά δεν είναι γλυκό. Είναι σίριαλ και αξίζει. Για πολλούς λόγους αξίζει.

@@ Ο κυριότερος λόγος είναι για να σπάσουν και λίγο τα νεύρα των μεγαλοκάναλων που δεν τολμούν να δοκιμάσουν νέες ιδέες και νέους ανθρώπους. Οκ, το Mega μάλλον εξαιρείται.

@@ Αλλά τι να λέμε; Ακόμα και το IQ73 που ήταν μία μηδενικού budget παραγωγή ρίχνει στα αφτιά ακριβοπληρωμένων σίριαλ… Κατά τα άλλα οι εθελούσιες των μισθοσυντήρητων τους μάραναν.