Ειδήσεις Star: Παραπληροφόρηση στο βωμό του εντυπωσιασμού

Από την μία κάνουν την μπαγασιά από την άλλη την ανεβάζουν και στο site του σταθμού ώστε να έχουμε εύκολη πρόσβαση και να θυμίζουμε τον αντιδεοντολογικό χαρακτήρα τους.

Αναφερόμαστε στο "ρεπορτάζ" του Star σχετικά με την περιβόητη σουρταφερτζού εκπομπής του Alter, ονόματι Σοφία που συνελήφθη σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι να κάνει "επίσκεψη" έναντι 1.100 ευρώ.

Δεν θα σχολιάσουμε τα πλάνα από ταινίες και από πασαρέλες (χωρίς πίξελ σε πρόσωπα) που χρησιμοποιήθηκαν για να δώσουν μία λάγνα αίσθηση στο πικάντικο θέμα καθώς και ο πιο ανίδεος τηλεθεατής καταλαβαίνει ότι δεν σχετίζονται με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην ιστορία.

Θα σταθούμε όμως στις εικόνες που έπαιξαν από το internet και προέρχονται από ιστοσελίδες γραφείων συνοδών (escorts - οι κοπέλες συνοδεύουν κυρίους σε εξόδους χωρίς να περικλείεται απαραίτητα σεξ, τουλάχιστον όχι επίσημα - αν και όλοι ξέρουμε ποιός είναι ο απώτερος στόχος των πελατών).

O τρόπος με τον οποίο έπεφταν οι φωτογραφίες έδιναν την εντύπωση πως απεικόνιζαν την συλληφθείσα Με μία όμως προσεκτική ματιά θα δείτε ότι κάθε φωτογραφία είναι και μίας άλλης κοπέλας. Αν αυτό δεν είναι παραπλάνηση και παραπληροφόρηση (καθώς καμία από τις εικονιζόμενες δεν συνελήφθη στο ξενοδοχείο του Λουτρακίου) τότε τι είναι;
Αυτή τη δημοσιογραφία θα διδάσκουν και στην σχολή;