Πoια... omerta? Εδώ δεν ξέρουν τι σημαίνει "μπέσα"...

Ότι πολλοί διάσημοι και wanna be διάσημοι φροντίζουν οι ίδιοι να ενημερώνουν τους δημοσιογράφους για τις κινήσεις τους είναι γνωστό. Όπως γνωστό είναι ότι πολλά από τα... paparazzi που βλέπουμε σε περιοδικά είναι στην πραγματικότητα συμφωνημένες φωτογραφήσεις.

Δεν το επικροτούμε αλλά από την στιγμή που υπάρχει συναίνεση και από τις δύο πλευρές δεν έχουμε λόγο να είμαστε εναντίων. Το μόνο σημείο στο οποίο διαφωνούμε είναι το ρετους κι αυτό γιατί παρουσιάζονται γυναίκες όπως η Μενεγάκη (με την έννοια ότι είναι μια 40αρα μάνα δύο παιδιών) με σώμα... 20χρονης με αποτέλεσμα να δημιουργείται κόμπλεξ σε πολλές γυναίκες.

Ανάμεσα σε καλλιτέχνες και ΜΜΕ που συνεργάζονται υπάρχει μία ομερτά. Στο Star όμως φαίνεται πως δεν έχουν καθόλου μπέσα. Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι ρεπόρτερ του καναλιού είπε χύμα πως στήνει θέματα με την Τζούλια Αλεξανδράτου για να την εκδικηθεί επειδή δεν έκαναν το θέμα που είχαν συμφωνήσει; Και σαν να μην έφτανε αυτό "έδωσε" και την Ρία Αντωνίου παρά το ότι η συγκεκριμένη δεν είχε την παραμικρή σχέση με την υπόθεση.