Το πιο ασαφές δελτίο τύπου


Αρχίζουν σιγά σιγά οι ανακοινώσεις για την νέα τηλεοπτική σεζόν από τα κανάλια. Ωστόσο το δελτίο τύπου του Alter που αφορά στην Φαίη Σκορδά είναι το πιο φλου. Το μόνο που ξεκαθαρίζει είναι ότι το "Πολύ Μπλα Μπλα" δεν αλλάζει ζώνη (φημολογούναν ότι θα μεταφερόταν το πρωί) και πως θα συνεχίσει να είναι μία καθαρά κουτσομπολίστικη εκπομπή.

Από κει και πέρα είναι λίγο... αλλού.

Κάνουμε ένα copy paste και κοκκινίζουμε τα καίρια σημεία:

"ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ 4 – To Sequel μιας επιτυχίας

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, επιστρέφουν!

Με πρωινή εκπομπή; Με ριάλιτι εκπομπή μαγειρικής; Με κοινωνική εκπομπή για ανεύρεση νυφών σε ψαράδες και σφουγγαράδες; Όχι. Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει με ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ: μέρος τέταρτον, τα μεσημέρια.

Η σπιρτόζα Θεσσαλονικιά που έκλεψε τις καρδιές μας πρωταγωνιστεί για μια ακόμα χρονιά στο ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ. Μαζί της, παλιοί γνώριμοι αλλά και νέα πρόσωπα – έκπληξη για τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Τα εκπαιδευμένα πια λαγωνικά – συνεργάτες της εκπομπής εξασφαλίζουν τις πιο αποκαλυπτικές ειδήσεις και η οικοδέσποινα μας τις παρουσιάζει με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 12:00 Φαίη Σκορδά και ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, μόνο στο ALTER.

Άλλωστε όλοι οι συνεργοί συνηθίζουν να γυρνάνε πάντα στον τόπο μιας επιτυχίας!"


Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Παλιοί γνώριμοι: ήδη έχουν αποχωρήσει Νανα Δούκα-Παλαιτσάκη-Σγόντζου-Κοτσοφιού, Σταματίνα Τσιμτσιρλή και Άγγελος Πυριόχος (ίσως ο μόνος που έδινε μία δημοσιογραφική νότα στην εκπομπή - εκτός βέβαια και τον πείσουν να επανέλθει)

Νέα Πρόσωπα: Ποια είναι; Γιατί στα δελτία τύπου άλλων εκπομπών το Alter αναφέρει όλους τους συνεργάτες αλλά εδώ του... αφήνει για έκπληξη;

Εκπαιδευμένα λαγωνικά: Εκπαιδευμένα σε τι; Στο να ψάχνουν τα blogs για να βουτάνε ειδήσεις; Στο να παίρνουν έτοιμη από την AGB την λίστα με τις τηλεθεάσεις;

Τόπος επιτυχίας: Με τηλεθεάσεις να κυμαίνονται στο 14% και γενικότερα όλες μαζί οι κουτσομπολίστικες εκπομπές όλως των καναλιών να μην κάνουν πάνω από 40% (με τις επαναλήψεις σειρών του Mega να τους ρίχνουν για πλάκα στα αφτιά) η λέξη "επιτυχία" είναι μάλλον για εσωτερική κατανάλωση και για παραπλάνηση των διαφημιζόμενων