Η Ελένη του παρασκηνίου

Περίεργες καταγγελίες φτάνουν στα αφτιά μας σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη. Αυτό που κυκλοφορεί έντονα στα δημοσιογραφικά στέκια είναι ότι εν όψη της νέας τηλεοπτικής σεζόν έδιωξε τους δημοσιογράφους που έκαναν όλα τα ρεπορτάζ (και τα παρουσίαζαν οι πανελίστες) για να τους αντικαταστήσει με παιδιά από σχολές ή με ένα χρόνο εμπειρία γιατί είναι πιο οικονομικοί.

Τα γκόσιπ γύρω από την Ελένη όμως δεν περιορίζονται σε αυτό το κομμάτι. Λέγεται ότι η ίδια και ο κύκλος της βρίσκονται πίσω από μία μεγάλη επίθεση που δέχεται η Ευγενία Μανωλίδου από διάφορα μίντια τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ η Μανωλίδου βρίσκεται μία ολόκληρη χρονιά στο προσκήνιο μόλις πρόσφατα θυμήθηκαν οι καλοθελητές να πουν ότι στο παρελθόν εργ άστηκεστις Δημόσιες Σχέσεις του ΑΝΤ1 καθώς και τα παρατσούκλια που της είχαν βγάλει εκείνη την εποχή στο κανάλι γιατί, όπως λένε, ήταν πολύ φιλόδοξη. Μόλις τώρα τα θυμήθηκαν αυτά που κατά μεγάλη... σύμπτωση έκλεισε να παρουσιάζει τον "Πρωινό Καφέ" ανταγωνιζόμενη τον "Καφέ με την Ελένη".

Οι πιο πονηρά σκεπτόμενοι λένε ότι επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο με τηνΒίκυ Καγια. Πριν πάει στον "Καφέ" όλοι οι δημοσιογράφοι μιλούσαν γι αυτήν με τα καλύτερα λόγια και τόνιζαν το πόσο καλή παρουσιάστρια ήταν. Με το που ανέλαβε το πρωινάδικο του ΑΝΤ1 απέναντι από την Μενεγάκη άρχισαν τα "πόσο κακή παρουσιάστρια είναι" και πως αυτή ευθυνόταν για κάθε απόλυση συνεργάτη της εκπομπής. Ξαφνικά από καλό κορίτσι (που την έλεγαν όλοι) λίγο έλειψε να την που και "σκύλα".

Αν όλα τα παραπάνω ισχύουν έστω και στο 50% τότε μάλλον η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι και τόσο αθώα όσο δείχνει στο γυαλί.