Special Thanxxx


Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε την βοήθεια και την προβολή που μας παρέχουν οι bloggers σε κάθε ανάρτηση νέου τεύχους (άλλωστε κι εμείς όσο μπορούμε ανταποδίδουμε).

Όταν όμως τυγχάνουμε της στήριξης ενός μεγάλου portal όπως είναι το mediasoup της Σεμίνας Διγενή χαιρόμαστε λιγάκι παραπάνω.
Κάτι η λάμψη του ονόματος της, κάτι η εμπειρία της στα media (καθώς και των συνεργατών της φυσικά), κάτι η δυναμική του site αυτού στο internet είναι -πιστεύουμε- αρκετά για να μην έχουμε... παρεξηγήσεις με τους άλλους άξιους εκπρόσωπους της Ελληνικής μπλογκόσφαιρας.

Κι αφού θερμοευχαριστήσαμε τους υπεύθυνους του mediasoup για την προβολή του 9ου τεύχους του IPanic e-llustrated, στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας και στα ακόλουθα blogs που συνέβαλαν στην ευρύτερη διάδοση της δουλειάς μας:



Πιθανότατα να μην συμπεριλάβαμε κάποιους που μας παρείχαν την βοήθεια τους. Αν ναι, δεν έγινε εσκεμένα. Ίσως η υπηρεσία του histats να μην μας έδωσε τις εισόδους από αυτούς τους ιστότοπους. Οπότε ρίχτε μάι ενημέρωση και θα επανορθώσουμε.

Keep Blogging!