Ω, τι σύμπτωση! Και η "Espresso" ανακάλυψε το site των...Μαλιοργίων 2 μέρες μετά την Show-bitch


"Ότι στην "Espresso" διαβάζουν Show-bitch το ήξερα. Ότι παίρνουν κάποια θεματάκια από blogs (όπως και πολλοί άλλοι) πάλι το ήξερα. 'Οπως αυτό που βλέπω με τον τίτλο "Ιστοσελίδα-ντροπή "καλεί" στα Μάλια για ποτό και όργια" και αναφέρεται στην www. malianights.com. την οποία ανακάλυψε και αποκάλυψε το Show-bitch στις 25 Ιουλίου με τον τίτλο "Ιστοσελίδα υπόσχεται (με φωτογραφίες) όργια με σεξ και αλκοόλ στα Μάλια!"
και το οποίο θέμα αναδημοσίευσαν και άλλα blogs αναφέροντας- όπως πάντα και προς τιμή τους- την πηγή. Αλλά, άλλο το ήθος των bloggers, άλλο... κάποιων δημοσιογράφων. Πώς λέμε άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας; Τώρα θα μου πείτε προς τι τόση καχυποψία; Δηλαδή δεν μπορεί η κα Γιούλη Σταρίδα, η οποία και το υπογράφει, όλως τυχαίως, να έπεσε πάνω στην... οργιώδη ιστοσελίδα, 2 μέρες μετά τη δημοσίευση στο www.show-bitch.blogspot.com και την αναδημοσίευση από κάμποσα άλλα; Μα και βέβαια είναι δυνατόν, αρκεί να έχεις... οργιώδη φαντασία! Άλλωστε όλα γίνονται... μόνο του Σπανού τα γένια...
Πάντως, και χωρίς παρεξήγηση παιδιά, εκεί στην "Εspresso", καταλάβετε ότι δεν είναι μειωτικό για την προσωπικότητα και τη δημοσιογραφική σας οντότητα να αναφέρετε πού και πού "όπως διαβάσαμε στο τάδε blog...μπλα, μπλα, μπλα.......".
Ίσα- ίσα τιμή και λεβεντιά είναι...
Φιλάκια,
Showbitch
"

Panic: Όταν τα λέγαμε εμείς αυτά μας χαρακτήριζαν μέχρι και... ηλίθιους σε κάτι στήλες τους και έβγαινε κοτζαμ δερβέναγας και φώναζε μπροστά στους εργαζόμενους ότι θα μας... μαμίσει. Συνέχισε το μπλογκάρισμα και λέγε τα χύμα.