Kinky Πετρούλα στην Erotica

Τι κι αν το Star της είπε να μην παρουσιάσει την Erotica; Εκείνη πήγε και αποκάλυψε τις kinky πτυχές της.


Ας δούμε πιο αναλυτικά τι συνέβη.
Με τον τρόπο που η Πετρούλα Κωστίδου παρουσιάζει τον καιρό στο Star έχει γίνει sex icon. Φυσικό επόμενο ήταν οι διοργανωτές της μεγάλης έκθεσης ερωτικού περιεχομένου, της Erotica, να την θέλουν για την παρουσίαση. Εκείνη δέχτηκε ωστόσο το κανάλι της έβαλε φρένο. Αυτό όμως δεν εμπόδισε την νεαρή μοντέλα να δώσει το παρών. Έτσι την Παρασκευή (δεύτερη μέρα της έκθεσης) γύρισε όλο το ΕΚΕΠ μαζί με τον διοργανωτή.
Μάλιστα μπήκε και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ομάδας Absolute Fetish όπου λαμβάνουν χώρα kinky και BDSM σόου. Εκεί η Πετρούλα αφού έκανε μία βόλτα από το dark room έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα... μαστιγώματα!
Όσοι θα θυμούνται την εμφάνιση της ως Cat Woman με το μαστίγιο στο χέρι, μία εικόνα καθαρά φετιχιστική, μάλλον δεν εκπλαγήκαν. Η Πετρούλα καθώς παρακολουθούσε το performing αυτό είχε και μία συνομιλία με την Goddess Eva που ηγείται της ομάδας. H τελευταία έκανε αναφορά στην εμφάνιση της Πετρούλας ως Cat Woman και το weather girl δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι της αρέσουν τα kinky και πως δεν είναι μία συμβατική κοπέλα στο θέμα του έρωτα.