Αντιδράσεις για Λαζόπουλο

Με αφορμή τις πρόσφατες αναρτήσεις σχετικά με τον Λάκη Λαζόπουλο ήρθαν δύο σχόλια τα οποία διαγράψαμε.

Κι εξηγούμε αμέσως τους λόγους.

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν λογοκρίνουμε τα υβριστικά μηνύματα που προέρχονται από ανώνυμους. Στα δύο αυτά σχόλια δεν υπήρχαν επιχειρήματα ή απόψεις, απλά μπινελίκια. Ίσως θα έπρεπε να τα δημοσιεύσουμε για να φανεί και το επίπεδο τους αλλά από την στιγμή που δεν έχουν το θάρρος να γράψουν επώνυμα δεν θα μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης.

Επιπλέον αυτοί ή αυτός που άφησε τα συγκεκριμένα σχόλια δεν μπήκε καν στον κόπο να διαβάσει ολόκληρα τα άρθρα. Αν το έκανε θα έβλεπε ότι δεν είναι δική μας θέση τα όσο γράφονται (ασχέτως να συμφωνούμε ή διαφωνούμε). Φέρουν την υπογραφή και το λινκ της επίσημης πηγής τους, επομένως θα έπρεπε να απευθυνθούν εκεί.

Όσον αφορά στον χαρακτηρισμό "τσιράκια" θα πρέπει να μάθουν κάποιοι ότι "τσιράκι" είναι κάποιος που κάνει την βρόμικη (με την καλή και κακή έννοια) κάποιου άλλου. Πότε, λοιπόν, το να μην υποστηρίζεις τον Λαζόπουλο σε κάνει τσιράκι κάποιου άλλου; Και ποιός είναι αυτός ο άλλος; Από πότε η διαφωνία θεωρείται ως κάτι το μεμπτό; Αυτή είναι η δημοκρατία που υποστηρίζουν οι "φίλοι" του Λάκη που άφησαν τα σχόλια;

Τέλος, έγινε αναφορά σε... κόλλημα μας με τον Λαζόπουλο. Το να μας προσάπτεις κάτι τέτοιο από την στιγμή που υποστηρίζεις έναν άνθρωπο που στήριξε την επιτυχία του στα "κολλήματα" και τις "εμμονές" του με συγκεκριμένα πρόσωπα είναι τουλάχιστον υποκριτικό από πλευράς σου.