Παν... ζουρλισμός 1


Η «Σούλα» είναι η μεγάλη ηρωίδα για όλες τις ξανθές του κόσμου. Κατέρριψε τον μύθο περί ηλιθιότητας. Φήμες που θέλουν τις Ελληνικές Αρχές να διεκδικούν την θέση των ξανθών στα γνωστά ανέκδοτα ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Το «Κάτι ψήνεται» στον Alpha, λένε, πως χτυπάει το κοινό του νεανικού δελτίου του Star. Δηλαδή τόσο πολύ κούρασε το πατόκορφο κράξιμο στου ημιδιάσημους που οι νέοι προτιμούν να βλέπουν κουζίνες και τραπεζώματα; Αν συνεχιστεί αυτό μήπως θα πρέπει να φοβόμαστε μη τυχόν και η Βέφα ζητήσει να πάρει την θέση της Πετρούλας;

Στον ΑΝΤ1 προσπαθούν να γυρίσουν σελίδα αλλά το κατινίστικο που τους έφερε στην τριτοδευτεριά δεν μπορούν να το αποβάλλουν. Ακόμα και το τρέιλερ για τον νέο Πρωινό Καφέ με την Βίκυ Καγιά στηρίζεται στο κουτσομπολιό. Κρίμα γιατί η Βίκυ δείχνει εξαιρετική επιλογή.

Για να μην σχολιάσουμε το τρεϊλεράκι για τα 20 χρόνια του ΑΝΤ1 με τον Αρναούτογλου από την εποχή της «Πρίζας» να λέει ότι «ξεκίνησε από χαμηλά και παρέμεινε χαμηλά»; Μάλλον ξεχνούν στο Μαρούσι πως μόλις έφυγε από εκεί η καριέρα του πήρε την ανιούσα. Κι αν τα χαμηλά στα οποία παρέμεινε ο Γρηγόρης είναι έξι και πλέον μονάδες πάνω από την πιο ιστορική εκπομπή του ΑΝΤ1 τότε κάποιοι ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι τους γίνεται.

Τα έβαλαν όλοι με την Μενεγάκη γιατί δεν διαπραγματεύτηκε μείωση μισθού. Αλλά δεν μίλησε κανένας για τον Λαζόπουλο που ανανέωσε με τον Alpha με τα ίδια χρήματα που έπαιρνε και έριξε πόρτα στο Mega που πρόσφερε κάτι λιγότερο. Όχι, το μεμπτό δεν είναι στην οικονομική συμφωνία. Όποιος μπορεί και τα τσεπώνει πολύ καλά κάνει. Αλλά όχι και να το παίζει μέσα από την εκπομπή του αριστερός επαναστάτης και να ζητά από τα στελέχη να δεχθούν μειώσεις για να μην απολυθούν οι μεροκαματιάρηδες κι εκείνος να μην χαρίζει ούτε ένα ευρώ. Τέτοια υποκρισία πια;