Περί (Λα)Λάκη

Είναι γεγονός ότι μέσα από αυτό το blog τα έχουμε χώσει πολλές φορές στο Λαζόπουλο.
Και θεωρούμε ότι στην κρίση μας υπήρξαμε αντικειμενικοί.
Γι αυτό και τώρα οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι δεν δίστασε να βγάλει στο Τσαντίρι του το θέμα της "εθελουσίας" εξόδου στον Alpha.
Βέβαια θα προτιμούσαμε να μην βλέπαμε να παίρνουν τον λόγο οι μισθοσυντήρητοι εργαζόμενοι που πλέον θα είναι και στην κορυφή της μαύρης λίστας των Γερμανών ιδιοκτητών.
Θα θέλαμε να βλέπαμε τον Λάκη να τους τα χώνει όπως κάνει στους πολιτικούς και σε θέματα όπως της Ολυμπιακής από το να βγάζει μπροστά απλούς εργαζόμενους όπως κάνουν με τα πιόνια σε μία παρτίδα σκάκι.
τους όπως άλλοι. Και αυτοί οι άλλοι είναι οι εργαζόμενοι που τόλμησαν και Στο κάτω κάτω, ο Λάκης και να φύγει δεν έχει να χάσει τίποτα. Εξασφαλισμένος είναι, είναι εύκολο να κάνει τον ήρωα. Βέβαια σε σχέση με άλλους που δεν είναι διαθετειμένοι να χάσουν ούτε ένα ψίχουλο από το παντεσπάνι τους είναι πιο παντελονάτος. Δεν έκανε γαργάρα το θέμα. ακόμα κι αν ήταν μία κίνηση τακτικής, παραδεχόμαστε ότι ήταν καλή. Sorry αλλά τις επιφυλάξεις μας θα τις κρατήσουμε μιας και όπως προείπαμε δεν έχει να χάσει και το βιόςπροέταξαν τα στήθη τους μιλώντας ζωντανά μέσα από το τηλε-Τσαντίρι. Έχουν πραγματικά μεγάλα μπαλάκια και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Αυτοί είναι οι μάγκες.

Υγ
Φυσικά στο τηλεκατινιστάν έκαναν πανηγύρια μιας και η επιστροφή του Λάκη τους έδωσε θέμα αφού ως γνωστών η δημοσιογραφική εμβέλεια τους καλύπτει μέχρι Έφη Θώδη.
Για μία ακόμα μέρα αγράμματοι ή φαιδροί (ή και τα δύο) κατα φαντασίαν δημοσιογράφοι-σχολιαστές δικαιολόγησαν την αργομισθία τους με τον μόνο τρόπο που ξέρουν: το προφορικό copy paste.