Live ρομπιά με πολύ μπλα μπλα

Ρόμπα μέσω την Νανάς Παλαιτσάκη έκανε την πανελίστρια Σταματίνα Τσιμτσιρλή (πανελίστρια της εκπομπής Μπλα Μπλά και γυρολόγος του Alter) ο Γιώργος Παπαδάκης.

Όλα άρχισαν όταν η γυρολόγος του Alter είχε ρεπορτάζ (αυτή το χαρακτήρισε έτσι)σύμφωνα με το οποίο ο Παπαδάκης ήταν καλεσμένος σε γύρισμα νέας εκπομπής που ετοιμάζει ο Νίκος Βουρλιώτης για τον ΑΝΤ1. Όπως είπε η Τσιμτσιρλή, ο Παπαδάκης που έχει 20 χρόνια δημοσιογραφική πείρα (έλεος... της μοιάζει για 38 άντε το πολύ 43 ετών;) ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις του "Βουρλώτη και της παρέας του που δεν μασάνε και χαϊδεύουν κανέναν" και σηκώθηκε στα μέσα της εκπομπής με αποτέλεσμα να σταματήσει το γύρισμα και να τους κρεμάσει. Επιπλέον το... ρεπορτάζ της είχε πολλές επισκέψεις του Βουρλιώτη στην εκπομπή του Παπαδάκη. Ακόμα μας ενημέρωσε ότι η μορφή αυτή της εκπομπής θα είναι ίδια με αυτή που ήδη κάνει ο Βουρλιώτης στο Mad.

Το πάνελ σχολίασε και έπεσαν διαφημιστικά μηνύματα. Εδώ εκμεταλλευόμαστε κι εμείς το break για να θυμίσουμε ότι η Τσιμτσιρλή εργαζόταν για πολύ καιρό στο Mad, οπότε πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει ή έστω να υποθέσει την πηγή της πληροφόρησης της.

Μόλις άρχισε και πάλι η εκπομπή, η Παλαιτσάκη είπε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Γιώργο Παπαδάκη που της ζήτησε να μεταφέρει στο αέρα τα εξής:
"Δεν είναι 20 χρόνια δημοσιογράφος, αλλά 33"
"Το γύρισμα δεν ήταν για να βγει στον αέρα. Ήταν ένα δοκιμαστικό για να δουν πως βγαίνει η εκπομπή"
"Αυτό που τον ενόχλησε ήταν ο τρόπος με τον οποίο του ζήτησαν να κρίνει συναδέλφους που δεν ήταν παρόντες"
"Ο Βουρλιώτης υπήρξε μόλις μία φορά καλεσμένος στο Καλημέρα Ελλάδα"

Μετά από αυτά η Τσιμτσιρλή έβαλε την ουρά στα σκέλια, προσπάθησε να δικαιολογηθεί και τελικά εισέπραξε μόνο το ειρωνικό χαμόγελο της Παλαιτσάκη.

Και να φαντασθείτε ότι κυκλοφορεί πολύ έντονα ότι άνθρωποι του κύκλου της Τσιμτσιρλή
διαδίδουν ότι η εκπομπή της Βάσιας Λόη τα Σαββατοκύριακα δεν πάει καλά και πως το κανάλι σκέφτεται να βάλει την γυρολόγο στην θέση της.

Τελικά η κωμωδία δεν είναι η Έφη Θώδη που γυρνάει αυτές τις εκπομπές με το πρόβατο αλλά κάτι άτομα σαν την Τσιμτσιρλή και ακόμα χειρότερα αυτοί που τις στηρίζουν για δικούς τους λόγους.