H μεγάλη νίκη των bloggers


Αν και λίγο καθυστερημένα (πάλι - αχ αυτά τα τεχνικά προβλήματα) πρέπει να πούμε για την μεγάλη νίκη των bloggers.

Μπροστά στην μαζική αντίδραση που υπήρξε μέσα από το internet, ο ΑΝΤ1 αναγκάστηκε να υποχωρήσει

που να προβεί ουσιαστικά σε επανόρθωση μετά την αντιδεοντολογική και ληστρική πράξη του.

Θυμίζουμε ότι ο μετρ της θεματικής κλεψιάς (το αποδεικνύει μόνος του εδώ και 10 χρόνια) Νίκος Ευαγγελάτος έπαιξε στο δελτίο του φωτό από το blog Hakis-hakis θολώνοντας το λογότυπο.

Όταν όμως έπεσε το κράξιμο του αιώνα έβαλε την ουρά στα σκέλια και την άλλη μέρα έδειξε δύο φορές την εικόνα μαζί με το λογότυπο.

Υπήρξε και μία τρίτη αλλά δεν πιάνεται καθώς ήταν μέσα από την Ράδιο Αρβύλα. Είναι γνωστό ότι ο Κανάκης και η παρέα του δείχνουν διάφορες σατιρικές εικόνες χωρίς να κρύβουν logos. Μάλιστα, κάνουν μέχρι και αναφορά στις ονομασίες των blogs από τα οποία προέρχονται. Αυτό τους τιμά και σαν επαγγελματίες και σαν (κυρίως) ανθρώπους.

Όσο για τον Ευαγγελάτο τιμωρείται όπως του αξίζει καθώς το δελτίο του έχει βυθιστεί στην τελευταία θέση. Κονταροχτυπιέται με την Ρίτσα Μπιζόγλη με την τελευταία να κερδίζει πολλές φορές και σίγουρα να είναι πολύ πιο συμπαθής στο κοινό.

Βέβαια, βάζουμε στοίχημα ότι στο μέλλον (και μάλιστα σύντομο) ο Ευγγελάτος (και κάθε Ευαγγελάτος) θα κάνει πάλι αυτό που ξέρει καλύτερα: θα πατήσει στην δουλειά και τις ιδέες άλλων για να διαφυλάξει το παντεσπάνι του. Μπορεί να τρώει λοιπόν το παντεσπάνι του όσο θέλει. Εμείς θα είμαστε εδώ για να τον δυσκολεύουμε στην χώνεψη.