Ο Μαλέλης στο facebook

Εδώ έχουν μπει στο Facebook οι πολιτικοί για ψηφοθηρία, ο Μαλέλης (που σκοπεύει άλλωστε κάποια στιγμή να πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ) θα ξέφευγε;

Όπως έχει δηλώσει στο status του "ευχαριστεί τους φίλους στο facebook που τον βοηθάνε με τις ιδέες του".

Είναι πραγματικά πολύ καλό να αναγνωρίζει κανείς την βοήθεια που του προσφέρουν οι άλλοι με τις ιδέες τους. Συμβαίνει άλλωστε κατά κόρον με τα περιβόητα καρτουνάκια στο δελτίου του Star που τα πρωτοείδαμε (στην Ελληνική τουλάχιστον tv) μέσα από το ΟΛΑ του Θέμου καθώς και με τα μοντάζ κεφαλιών διάσημων σε βίντεο που πρωτοέκανε (τουλάχιστον στην Ελληνική tv) το Αλ Τσαντίρι του Λαζόπουλου.

Ας ελπίσουμε ότι ο κ Μαλέλης θα δώσει σημασία και στην κριτική που τολμούν και κάνουν κάποιοι όπως πχ στην περίπτωση του... "οντος" που νομίζει ότι η Αυστραλία είναι σε άλλη υφήλιο! (ναι, κορίτσι μου, με διαστημόπλοιο πηγαίνει κανείς στο Σίδνεϊ) όπως έγραψε και στον "τοίχο" του ένα facebookίτης "φίλος" του.

Επιπλέον -μιάς και πιάσαμε κουβέντα για Star- υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε ένα ενοχλητικό δημοσιογράφο κι ένα αγενή δημοσιογράφο. 
Αυτό θα πρέπει να το μάθει κι ο κ. Δρακάκης που μετά από τόσα χρόνια στην ανάγνωση ότο-κιου δεν έχει μάθει να λέει χωρίς σαρδάμ τρεις σερί προτάσεις (ίσως να λέμε και πολλές...)
Και το να γίνεται θέμα στο ίδιο σου το κανάλι, σε όλες τις εκπομπές η αγένεια της κρεπόρτερ σου που δεν γνωρίζει ότι οι λέξεις "γη", "κόσμος", "πλανήτης", "υφήλιος" για τους ανθρώπους (και όχι για τους εξωγήινους) είναι ένα το αυτό και πως η Αυστραλία δεν βρίσκεται στον Άρη, (εκτός και η συγκεκριμένη είναι alien) κάνει ρόμπα τον ίδιο το σταθμό.

Οκ, θα πει τώρα κανείς ότι ήταν ένα σαρδάμ, ένα από τα άπειρα σαρδάμ των δημοσιογράφων του καναλιού Είπαμε οκ. Η αγένεια και ο χειρισμός τους θέματος όμως δεν δικαιολογείται. Και όσο κι αν δεχτούμε ότι η συγκεκριμένη και κάθε μία σαν αυτή είναι ένα τούβλο, με τι επιχείρημα θα βγάλουμε λάδι τον Δρακάκη που φώναζε λες και ήταν μεσανατολικό ζήτημα το "φτύσιμο" στην κρεπόρτερ κατά τη συνέντευξη τύπου του Ρουβά;