Βρε μανία με το στρινγκ...


Κοντεύει να κλείσει δίμηνο από τότε που η ΦαίηΣκορδά έδειξε φόρα παρτίδα στους τηλεθεατές της εκπομπής της τι κρύβεται κάτω από την φούστα της και δεν χορταίνει να μιλάει γι αυτό.
Όταν έγινε το σκηνικό on air -που όμως λόγο ταχύτητας του σταυρώματος των ποδιών δημιουργούσε μία απορία για τα φορούσε ή όχι βρακί- τα blogs αναφέρθηκαν στο γεγονός, το καθένα με τον τρόπο του (μεταξύ αυτών κι εμείς). Κανείς όμως δεν έκανε το βρακί της Φαίης σημαία του. Προχώρησαν σε άλλα θέματα.
Η Σκορδά όμως σχεδόν σε κάθε εκπομπή της φροντίζει να ενημερώσει για το τι χρώμα βρακί φοράει. Μέχρι και στην εκπομπή της Χρουσαλά βγήκε και μίλησε για το στρινγκ της.
Φτάνει ρε Φαίη, μπουχτίσαμε Σε λίγο θα μας λες αν έχεις και περίοδο... Έλεος.

Επιπλέον, μάλλον κάποιος θα πρέπει να πει στην ξανθιά, ότι το θέμα των bloggers δεν ήταν τόσο το αν φορούσε ή όχι εσώρουχο αλλά η προκλητική κίνηση της και το κεντράρισμα της κάμερας.



Υγ
Τελικά ο Γιώργος Λιάγκας πρέπει να είναι ο μοναδικός άντρας στον κόσμο που μοιράζεται καθημερινά μαζί με μερικές χιλιάδες ανθρώπους την γνώση του τι χρώματος βρακί φοράει η κοπέλα του.