Στο... μικροσκόπιο το πουλί του Μπραντ Πιτ (από δημοσιογράφο του ΑΝΤ1)

Ένα ακόμα δείγμα ασύστολης κλοπής των παρατηρήσεων των blogs από τα κανάλια έγινε από τον εξειδικευμένο πια στο είδος, ΑΝΤ1.

(ναι, το ίδιο κανάλι που στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων παρουσίασε ως τεράστιο θέμα με πανευρωπαϊκές διαστάσεις το... ιντερνετικό στοίχημα για το αν θα καεί για δεύτερη φορά το δέντρο του Κακλαμάνη, που ως γνωστών δεν ήταν τίποτα παραπάνω από φάρσα και μάλιστα δηλωμένη εξ αρχής από το anything-but-nd)

Στην πρωινή εκπομπή των Χαριτάτου-Καραμέρου, βγήκε η ειδική σε clopy paste από τα blogs "ρεπόρτερ" και έλεγε για μία φωτογραφία του Μπραντ Πιτ από event με το φερμουάρ ανοιχτό. Φυσικά δεν ανέφερε από πιο blog την βούτηξε (αν δεν κάνω λάθος ήταν το troktiko) ή σε πιο ξένο περιοδικό δημοσιεύθηκε. Η συμβολή της στο... ρεπορτάζ ήταν να αναρωτηθεί (δίνοντας την δέουσα έμφαση) τι έκανε πριν ο Μπραντ και ξέχασε τα μαγαζιά του ανοιχτά!
Κι επειδή δεν τo άκουσε on air ας της το γράψουμε εδώ: Κατούραγε κορίτσι μου, δεν περίμενε να πάει σε εκδήλωση για να πηδήξει.
Εκτός και διακατέχεσαι από... ιδιαίτερα γούστα εξού και οι πονηρές σκέψεις...

Πάντως, όπως πολύ... δημοσιογραφικά παραδέχθηκε, πήρε μέχρι και μεγενθυτικό φακό για να τσεκάρει το επίμαχο σημείο. Κατανοώντας τον πόνο της για να μάθει αν είναι φίφας ή όχι ο Μπραντ, ανέτρεξα στο αρχείο των περιοδικών μου και βρήκα την φωτό που βλέπετε. Χρονολογείται από το 1995 και αναδημοσιεύτηκε πριν τρία χρόνια στο Γαλλικό Choc. Αν θέλει μπορώ να της στείλω την original χωρίς τα κοκκινάδια της λογοκρισίας (που όμως είναι σε φυσικά μεγέθη) για να της λυθούν οι απορίες!
Το logo το έριξα για να κατευνάσω λίγο το θράσος των τηλε...γράφων να καπηλεύονται ότι κυκλοφορεί στα blogs.