Είμαστε όλοι τα ίδια σκατά;

Τώρα που έχουν ηρεμίσει τα πράγματα και όλοι μπορούν να δουν με πιο καθαρό μυαλό κάποιες αλήθειες (και να καταλάβουν τις ακόμα μεγαλύτερες που κρύβονται πίσω από κάποιες λέξεις) θέλω να πω το εξής:

Αν όλοι οι αστυνομικοί είναι ίδιοι (είτε τους χαρακτιρίζεις κακούς είτε καλούς)
τότε το ίδιο ισχύει και για τους πολιτικούς, τους παπάδες, τους δημοσιογράφους, καθώς και για τους bloggers.

Πράγμα που σημαίνει ότι ο Αυγερόπουλος, ο Δανέζης, η Τσαπανίδου είναι το ίδιο με την Στεφανίδου, τον Καμπόυρη, την Παλαιτσάκη...

Και αντίστοιχα blogs όπως το panic, το troktiko, το hardcoremedianews, το Nonews, το Naked News, το Press MME και το Pisoglendis είναι τα ίδια.

Όσο για τους πολιτικούς; Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπαρήγα, Αλαβάνος, Τσίπρας και Καρατζαφέρης είναι το ίδιο (λεπτομέρεια: είναι όλοι πολιτικοί αρχηγοί)

Το αυτό ισχύει βέβαια και για τους παπάδες. Εφραίμ, Ιερόνυμος, Μουλατσιώτης και το νέο φιντάνι, ο παιδόφιλος Μητροπολίτης είναι επίσης το ίδιο.

Αν οι Πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι παπάδες και οι bloggers συμφωνήσουν ότι είναι ίδιοι με όλους όσοι κυκλοφορούν στο σινάφι τους, τότε θα δεχθώ κι εγώ ότι κι όλοι οι αστυνομικοί είναι τα ίδια σκατά.

Αν δεν συμφωνούν, τότε ας βγάλουν τον σκασμό και να σταματίσουν να παραπληροφορουν τον κόσμο για να στηρίξουν την εκάστοτε κομματική γραμμή.