Αποκλειστικό - το εικονομήνυμα των απαγωγέων στην Κατερίνα Παναγοπούλου

Σύμφωνα με τα media που είχαν πολλές πληροφορίες (όλα τους εκ διαμέτρου αντίθετες), όχι όμως κι από επίσημες πηγές, η σύζυγος του απαχθέντα έλαβε MMS για να βεβαιωθεί ότι ο Περικλής Παναγόπουλος ήταν καλά κατά την ομηρία του.
Μετά την απελευθέρωση του δήλωσε ότι έβλεπε μόνο Mega.
To... MMS που κατεφέραμε να βρούμε μέσω των πηγών μας (τις ίδιες πηγές που έχουν και οι... αστυνομικοί ρεπόρτερ) επιβεβαιώνει τα πάντα!

Σύμφωνα δε, με πολύ έγκυρες πληροφορίες από τον μπατζανάκη του ξάδερφου του γαμπρού του περιπτερά που ψωνίζει μπουγάτσες από την ερωμένη της συζύγου του σουβλατζή από τον οποίο είχε φάει μία φορά ο αρχηγός των απαγωγέων κοντοσούβλι, η σπείρα απήγαγε τον Παναγόπουλο την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που τα κανάλια είναι φουλ στις επαναλήψεις. Έτσι αφού έπηξε να βλέπει τα ίδια και τα ίδια, με μοναδικά νέα προγράμματα τον Αρναούτογλου, τον Λιάγκα και τον Σόμπολο (είπαμε, έβλεπε μόνο Mega) δεν άντεξε και λύγισε

Οι ίδιες πηγές (μην τις ξαναλέω, λαχανιάζω) αναφέρουν ότι υπήρχε διαφωνία μεταξύ των απαγωγέων καθώς κάποιοι υποστήριζαν ότι θα έπρεπε να δράσουν το καλοκαίρι οπότε το Mega παίζει σε επανάληψη το "Ρετιρέ" επομένως η πίεση θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Λεπτομέρεια:
Πολύ σωστή η παρατήρηση ενός τηλεθεατή στην ΡάδιοΑρβύλα: "Αφού όπως είπε ο Παναγόπουλος, του φόραγαν συνέχεια κουκούλα, τότε πως έβλεπε Mega;"

Ο μεγάλος ρουφιάνος:
Τρέιλερ του σημερινού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 λέει χαρακτηριστικά: Τι παιχνίδι παίζει η αστυνομία θέλοντας να παραπλανίσει τους δράστες;"

Λογικό. Σκέφτεται ο Ευαγγελάτος: "Έτσι είσαι ρε κερατά Παναγόπουλε; Βλέπεις μόνο Mega; Τώρα θα δεις. Θα σου δείξω εγώ (σσ. αλα Χλαπάτσας από την σειρά "Της Ελλάδος τα Παιδιά")"
Και τώρα ρουφιανεύει τα πάντα στους απαγωγείς!