Του κουιζιου το κάγκελο

Κανονικό πρήξιμο και θέατρο του παραλόγου στην εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλά.
Έπιασαν ένα κουίζ από το περιοδικό Τηλέραμα που λέει ότι παρουσιάστρια πρώτης γραμμής (σσ άρα πρωινής ζώνης) και καμάρι του σταθμού της και υποσχόμενη (άρα σχετικά νέα) περιμένει πως και πως να τελειώσει η χρονιά γιατί τα νούμερα της εκπομπής της είναι στον πάτο.
Τι κάνει νιάου νιάου; Στην Μαριέττα Χρουσαλά αναφερόταν το κουίζ. Είναι η μοναδική που έχει όλα τα χαρακτηριστικά του κουίζ.
Στην εκπομπή όμως που θυμίζει κάτι από Μάπετ Σόου (ούτε οι... γέροι δεν λείπουν) έκαναν τους χαζούς και προσπαθούσαν να αποπροσανατολίσουν. Μέχρι και το όνομα της Μπακοδήμου
έριξαν σαν υπόθεση. Μόνο την Χρουσαλά δεν ανέφεραν. Ίσως γιατί με τα 6ράκια που κάνει το Alter το πρωί έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι την ύπαρξη της!

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε σε άλλο κουίζ, της Espresso αυτή τη φορά, που λέει ότι παρουσιάστρια φουλ ερωτευμένη τρώει... κέρατο από τον αγαπημένο της. Χωρίς να δίνεται κανένα στοιχείο που να οδηγεί στην ταυτότητα της παρουσιάστριας ή του αγαπημένου της, η Σκορδά έμπλεξε μόνη της το όνομα της για να πει μετά από ένα ακατάσχετο πανελικό κουτσομπολιό ότι δεν είναι αυτή στο κουίζ.
Λες κι άμα ήταν η κερατωμένη θα το ήξερε...