ΠΕΡΙ... ΤΟΛΜΗΡΟΥ!

Πριν λίγες μέρες άκουσα μία πολύ ενδιαφέρουσα άποψη σχετικά με το περιοδικό και συγκεκριμένα με την φωτογράφιση του cover girl, της Λόλας. Χαρακτηρίστηκε ως τολμηρό!
Και απόρησα εγώ: Βλέπεις πουθενά βυζί; Βλέπεις πουθενά .... χμ... καταλαβαίνετε τι...
"Όχι, αλλά...", ήταν απάντηση για να συμπληρώσω εγώ "θεωρείς τολμηρό ότι φοράει λάτεξ" και να με επιβεβαιώσουν με ένα απλό νεύμα του κεφαλιού.

Η πλάκα είναι ότι αν κάποιος ρίξει μία ματιά στα περίπτερα θα δει πάνω από μία ντουζίνα Ελληνικά περιοδικά με τσίτσιδες τσούπρες. Αυτό όμως στην σημερινή Ελληνική κοινωνία δεν θεωρείται τολμηρό. Έχει γίνει πια mainstream. Τώρα το latex και το pvc είναι που... σοκάρουν, κι ας μην φαίνεται ούτε καν θηλή!

Τι να κάνουμε, κάθε εποχή και κάθε κοινωνία έχει τα δικά της κολλήματα. Στο εξωτερικό κάτι είναι συνηθισμένο. Εδώ ακόμα ξενίζει. Η Ελλάδα ζει ακόμα στον αστερισμό των ξερακιανών μοντέλων που πουσάρουν τα ν media τα οποία -κακά τα ψέματα- ψυχοραγούν.
Εμείς εδώ στο Panic δεν σκοπεύουμε να παίξουμε το ίδιο βαρετό παιχνίδι. Προτιμούμε τα showgirls με τις καμπύλες τους και το έντονο sex appeal, κάνουμε τον χαβαλέ μας, ψάχνουμε ασυνήθιστη θεματολογία και όποιος... κάνεις κέφι έρχεσαι στην συντροφιά μας.
Το πολύ πολύ να σε πουν κι εσένα τολμηρό. Σε χαλάει;