Άλλος για την γκιλοτίνα μας;

Η νέα κυβέρνηση ορκίστηκε, τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας άρχισαν πάλι το παιχνίδι τους και ο λαός ελπίζει πως θα αλλάξει κάτι. Υπομονή όμως δεν υπάρχει πια.
Κατά την πρώτη τετραετία της ΝΔ πάρθηκαν βαριά φορολογικά μέτρα με αποκορύφωμα το ΦΠΑ που ανέβηκε στο 19%. Παρά ταύτα οι περισσότεροι κάναμε υπομονή γνωρίζοντας την εγκληματική διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ με τις κομπίνες με το χρηματιστήριο και άλλες ομορφιές. Πριν ενάμιση χρόνο η ΝΔ πήρε μια δεύτερη ευκαιρία, ωστόσο η λαιμαργία των στελεχών της που προφανώς νόμιζαν ότι το "σεμνά" είχε να κάνει με ερωτικές δραστηριότητες και το "ταπεινά" με προσκυνήματα στο Βατοπέδι, εξέθεσαν με τα οικονομικά σκάνδαλα τον Καραμανλή. Το γελοίο είναι ότι σε όλα τα σκάνδαλα που βγήκαν προς τα έξω ήταν φέρονται αν ήταν αναμεμιγμένοι και πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ.
Αλλά όλα είναι εντάξει, αφού κάθε κόμμα κάνει εξεταστικές επιτροπές και δεν βρίσκει πολιτικές ευθύνες για τους ανθρώπους τους.
Ας κάνουν ότι θέλουν, ας φάνε όσα θέλουν αλλά να αφήσουν το ψωμί και την τσέπη μας στην ησυχία τους.
Η υπομονή έχει εξαντληθεί. Πάμε για Βουλή με 6 κόμματα και αν συνεχίσουν έτσι τα λαμόγια της πολιτικής θα δούμε κι 7 κι 8 παρατάξεις να τσακώνονται για το ποιος θα πάρει καλύτερο έδρανο στο καφενείο της Βουλής. Και οι αριστεροί (με τις δεξιές τσέπες) ακόμα μιλάνε για δικομματισμό...
Βρε ουστ όλοι σας.