Ειδα τον Χαρο με τα ματια μου... στην tv

Τρομολαγνεία, θανατολαγνεία, κηδειολαγνεία.
Όχι, δεν περιγράφω τα δελτία ειδήσεων ούτε την Espresso.
Τις κουτσομπολίστικες εκπομπές περιγράφω που πριν καλά καλά προλάβουν να χωνέψουν από τον κανιβαλισμό του Αλέξανδρου έφαγαν σαν δεύτερο πιάτο τον Μπάμπη Λαζαρίδη.
Και σαν να μην έφτανε αυτό οι αχόρταγες... δημοσιοφάγες καταβρόχθισαν σαν γαρνιτούρα την Αγγελική Ηλιάδη και την Πόπη Μαλιωτάκη.
Τι για το μοίρασμα της περιουσίας άρχισαν να κουτσομπολεύουν, τι τις διαφορές της Ηλιάδη με την οικογένεια της θυμήθηκαν..
Ούτε ιερό ούτε όσιο...
Τα κόλλυβα δεν τα σερβίρουν πια οι κλαίουσες μαυροφορούσες αλλά οι σινιέ παρουσιάστριες με τα ντεκαπάζ και τις πλαστικές. Συνδαιτυμόνες στο μακάβριο συμπόσιο τους ο συρφετός που μαζεύουν και φέρει την ονομασία πάνελ. Κάποιοι από αυτούς είναι κι επίσημα δημοσιογράφοι και τους έχει χορηγηθεί ακόμα και ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ ή της ΕΣΠΗΤ.
Με οικοδέσποινες την Τατιάνα Στεφανίδου, την Ελεονώρα Μελέτη, την Μαριέττα Χρουσαλά, την Χριστίνα Λαμπίρη, την Βάσια Λόη, την Φαίη Σκορδά και άλλους τηλε-Χάρους που πιθανόν να μου διαφεύγουν αυτή την στιγμή, γίνεται τρελό τσιμπούσι με το δράμα δύο οικογενειών στα Μέσα Μαζικής Λαιμαργίας.
Κατά τα άλλα η Ευγενία Μανωλίδου με τη Στιγμή της Αλήθειας ενοχλεί. Αυτή τουλάχιστον τρώει ζωντανούς και όχι πεθαμένους σας τις ύαινες.
Θα πούμε περισσότερα στο επόμενο τεύχος του IPanic και αυτό δεν είναι ούτε απειλή, ούτε προειδοποίηση. Είναι ανακοίνωση.