Rebels ή "γκεμπελς" ;


Σρόιτερ προς Λαζόπουλο: Τι θα λέγατε σε αυτούς τους νέους που είναι τώρα στους δρόμους και διαδηλώνουν και τα σπάνε;
Λαζόπουλος: να μην σταματήσουν!!!

Ο κύριος Λαζόπουλος διώκεται ποινικά από την Έφη Σαρρή για προσβολή αλλά όχι από τον εισαγγελέα για ηθική αυτουργία στους βανδαλισμούς.

Αν αυτό δεν είναι γελοίο τότε τι είναι;

Αν, μουσιού Λαζόπουλε είστε μάγκας κι επαναστάτης να βγείτε στον δρόμο κι εσείς και να κάψετε το αυτοκίνητο του τηλεθεατή σας.

Αν είστε μάγκας δώστε την διεύθυνση σας ώστε οι "επαναστάτες" σας να έρθουν να κάψουν και το δικό σας σπίτι κι αυτοκίνητο.

Καλέστε τους να κάνουν λαμπόγυαλο το θέατρο σας.

Κύριε Λαζόπουλε, ασχοληθείτε καλύτερα με την Πόπη Μαλιωτάκη και την Ρούλα Βροχοπούλου και αφήστε τους επαναστατικούς αγώνες για τον άνεργο πατέρα, τον άρρωστο συνταξιούχο και κάθε άνθρωπο που πλήττεται από τους σάπιους πολιτικούς χωρίς να έχει αριστερή ιδεολογία με δεξιά τσέπη.


Ο Αλαβάνος δίνει άλλοθι στον φόνο του Αλέξη

Αλαβάνος : "Ο 15χρονος είναι πιά δίπλα σ'όλους τους νέους αγωνιστές,το Πέτρουλα,τον Κομνηνό,την Κουμή,τον Καλτεζά"

Οι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο ο Αλέξανδρος δεν είχε εμπλοκή σε επεισόδια. Ο Αλέκος Αλαβάνος του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια του να χρησιμοποιήσει το θάνατο του παιδιού για όφελος του κόμματος του και του πουλέν του, Αλέξη Τσίπρα, αλλάζει τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.



Κύριε εισαγγελέα βάλτε όλους εκείνους που δικαιώνουν τις άνομες πράξεις και τις βιαιοπραγίες να πληρώσουν τα σπασμένα. Και βάλτε τους στο ίδιο κελί με τον μπάτσο που σκότωσε το ανήλικο παιδί.