Γιατί ο Θεός πρέπει να μας δώσει πάλι το Euro

Σίγουρα έχετε ακούσει κάτι φοβερές και τρομερές προσφορές που δίνουν διάφορα καταστήματα στους πελάτες τους αν κάνουν τώρα αγορές και παράλληλα η Εθνική μας στεφθεί για δεύτερη φορά και μάλιστα σερί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ε, γι αυτά τα λαμόγια που δεν πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα κάνει ότι δεν έκανε ποτέ καμία χώρα (να πάρει δύο Euro στη σειρά) θα ήταν θεία δίκη να χαμογελάσει ξανά ο Ότο, το Πειρατικό του και όλοι εμείς οι αγνοί φίλαθλοι.

Ας μην γελιόμαστε. Δεν έχουμε απαίτηση να το ξανασηκώσουμε (όχι οτι θα μας χάλαγε βέβαια). Έχουμε πέσει σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο και θα είναι επιτυχία μεγάλη αν περάσουμε. Ας μην υποτιμάμε τους Ρώσους του Γκους ή τους Σουηδούς που έχουν σημαντική παράδοση και φυσικά τους Ισπανούς που μας περιμένουν στην γωνία. Έχουν πολλά αποθυμένα με εμάς...

Και μετά μας περιμένει -αν όλα πάνε καλά- ακόμα πιο δύσκολη αντίπαλος μιας και ο όμιλος με τον οποίο διασταυρωνόμαστε είναι κυριολεκτικά φωτιά. Αλλά αυτά δεν είναι επί του παρόντος. Απλά σας το λέμε για να μην πάτε να αγοράσετε τηλεοράσεις 2 και 3.000 ευρώ με την ελπίδα να πάρετε πίσω όλο το ποσό αν πάρουμε το πρωτάθλημα.

Γυρίστε την πλάτη σε αυτούς που καπηλεύονται την αγάπη μας για την Εθνική και τα παιδιά που τιμάνε το εθνόσημο μας.