Μας κοροϊδεύει η κρατική

Το να λένε κοτσάνες οι speakers της ΝΕΤ κατά την περιγραφή των αγώνων του Euro να το καταπιούμε. Ή ας το δούμε από την χιουμοριστική του πλευρά το θέμα και να γελάσεουμε μαζί τους.
Όταν όμως δεν σέβονται τον κόσμο (όχι οι speakers αλλά αυτοί που οργανώνουν) τότε παρακαλούμε να μας πουν ποιός είναι ο υπεύθυνος και να τον στείλουν αμέσως σπίτι του.
Αναφερόμαστε στην ραδιοφωνική μετάδοση των αγώνων από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ που μόνο ραδιοφωνική δεν είναι.
Όσοι για "χ" λόγους δεν έχουν πρόσβαση σε τηλεόραση και επιλέγουν την λύση του ραδιοφώνου ακούν την ίδια μετάδοση με αυτή της τηλεόρασης. "Που το μεμπτό;" θα αναρωτηθεί κάποιος. Και ιδού η απάντηση.
Όταν κάποιος περιγράφει αγώνα για την τηλεόραση αρκείται στο να λέει τα ονόματα των παιχτών που έχουν κατοχή της μπάλας.
Όταν όμως περιγράφει για το ραδιόφωνο οφείλει να λέει και σε πιο σημείο του γηπέδου κινούνται οι παίχτες, αν η πάσα ήταν λόμπα, κάθετη, αν το σουτ ήταν πλασέ ή βολέ, πως μπήκε το γκολ κι άλλα σχετικά.
Γιατί όταν ακούς από το ράδιο "Ρονάλντο, Κουαρέσμα, γκολ" άντε να καταλάβεις πως έγινε η όλη φάση.
Κύριε Αντώνη Κατσαρέ που είστε διευθυντής όλου του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ, ποιός φέρει την ευθύνη για αυτές τις κωμικοτραγικές μεταδόσεις;