Γη καλεί τροκτικο...

Το ακόλουθο post δημοσιεύθηκε στο troktiko. Το παραθέτουμε αυτούσιο

"Πάει και αυτοί του I-Panic πανικοβλήθηκαν και παρασύρθηκαν

Παιδιά μην σας πιάνει τρέλα στο i-panic και παρασύρεστε. Την ανάρτηση την κάναμε στις 3.11 και το portal ήταν στον αέρα πριν τις 3 το μεσηέρι. Απλά σε κάποιες περιοχές ΌΠΩΣ και τώρα φαίνεται ότι δεν λειτουργεί γιατί σύμφωνα με όσα ισχύουν στο Internet για να διακτυωθεί πλήρως ένα portal χρειάζεται κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Μην βιάζεστε γιατί είναι κρίμα να εκτίθεστε και εσείς. Γιατί είστε με το πιστόλι στον κρόταφο; Ψάχνετε να βρείτε κάτι, αλλά τουλάχιστον να είναι ΑΛΗΘΙΝΟ. Ρωτήστε κόσμο να σας πει ότι ακόμα και τώρα δεν μπορεί να μπει στο www.zougla.gr. Τόσο ανόητους μας περνάς ρε panic που θα βάζαμε άρθρο πριν δημοσιοποιηθεί; Γιατί είστε όλοι ξύπνιοι και οι άλλοι όλοι ανόητοι δεν τον έχουμε καταλάβει. Ελπίζουμε να επανορθώσετε."

Η σειρά μας τώρα:
Μακάρι να είναι έτσι. Και όπως βλέπετε εδώ δεν έχουμε κανένα κόλημα στο να ανεβάζουμε τις απόψεις ή πληροφορίες άλλων που δεν συνάδουν με τα όσα έχουμε γράψει εμείς. Δεν αμφισβητούμε ότι μπορεί εκεί στο troktiko να έχουν δίκιο. Ωστόσο η εμμονή -και αυτό το λέμε εντελώς φιλικά- οδηγεί σε διάφορες σκέψεις και υποψίες.

Και δεν εννοούμε μόνο την εμμονή με το Μάκη αλλά και με διάφορους άλλους τους οποίους κράζετε κατά κόρον, όταν όμως προκύψει μία άλλη πτυχή στην ιστορία την θάβετε. Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση των Γιαννούλη-Βαζαίου που ήταν καλεσμένοι στον "Πρωινό Καφέ" λίγες μέρες μετά την γνωστή ιστορία. Αυτό που λησμονήσατε να γράψετε ήταν ότι η εκπομπή είχε μαγνητοσκοπηθεί μία εβδομάδα πριν το συμβάν. Αν και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ενημερωθήκατε σχετικά με email, απλά το αγνοήσατε.
Αντιθέτως στο Parapolitiki είχαν τα μπαλάκια να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους.

Επιπλέον να θυμίσουμε ότι στο You Tube φαίνεται η ακριβής ημερομηνία και ώρα εγγραφής κάθε νέου χρήστη και αντίστοιχα η ώρα που ανέβασε κάποιο νέο βίντεο.
Χαιρετισμούς στον Wizorg01 και στον Stratego82