Να χέσω την τέχνη τους

















Δυστυχώς υπάρχουν στιγμές που και τα χειρότερα λόγια οχριούν μπροστά στην απανθρωπιά που επιδεικνύουν κάποια άρρωστα μυαλά στον βωμό της τέχνης ξευτιλίζοντας ακόμα και την έννοια της πραγματικής τέχνης.

Κάνουμε copy paste το email που συνόδευε τις κατάπτυστες αυτές φωτό για να καταλάβετε όσοι δεν γνωρίζετε το μέγεθος της μαλακίας κάποιων που το μόνο κοινό τους στοιχείο με τον άνθρωπο είναι ότι περπατούν με δύο πόδια:

"Tο 2007 ,ο Guillermo Vargas Habacuc, ένας ξεφτιλισμένος 'καλλιτέχνης' , πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί στον τοίχο μιας Γκαλερί 'τέχνης' και το άφησε να πεθάνει αργά απο την πείνα και τη δίψα: Για αρκετές μέρες, ο δημιουργός αυτής της απίστευτης βαρβαρότητας και οι επισκέπτες αυτής της Γκαλερί 'τέχνης' στάθηκαν απαθείς θεατές της αγωνίας του δύστυχου ζώου,μέχρι που τελικά πέθανε από την εξάντληση αφού πρώτα βίωσε μια επίπονη, παράλογη και αδιανόητη δοκιμασία.
ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ???
Δεν είναι μόνο αυτό: η αξιότιμη Biennale κεντρικής Αμερικής πήρε την αισχρή απόφαση , οτι η κτηνωδία που έκανε αυτό το υποκείμενο πρόκειται για τέχνη , και κάλεσε τον Guillermo Vargas Habacuc να επαναλάβει την κτηνωδία του επισήμως στην Biennale του 2008.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ!!!

Υπογράψτε εδω: http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html , δε χρειάζεται να πληρώσετε, ούτε να υπογράψετε, αξίζει τον κόπο, να απαιτήσουμε το υποκείμενο αυτό να μην χρίζει καμίας εκτίμησης ούτε να αποκαλείται καλλιτέχνης για τη βάναυση πράξη του, και για την ευχαρίστηση και την απάθεια του με τον πόνο του άλλου..

Είναι πολύ εύκολο, θα αρκέσει μόνο 10 δευτερόλεπτα και είναι αξιόπιστο!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ.
ΥΓ: Αν γράψετε το όνομα αυτού του ελεεινού στη μηχανή αναζήτησης Google θα δείτε τις φωτογραφίες του δύστυχου ζώου , και σελίδες web για να δείτε ότι πρόκειται για αληθινό περιστατικό."

Τι λέμε εμείς;

Άρρωστος, σιχαμερά άρρωστος ο αυτοαποκαλούμενος "καλλιτέχνης", άρρωστοι όσοι είδαν την θηριωδία και δεν αντέδρασαν, άρρωστοι και οι της Biennale που επιβραβεύουν τον κτηνώδη θάνατο ενός πλάσματος με περισσότερο μυαλό, αγάπη, αισθήματα και αγνότητα από αυτούς (και από όλους μας).

Η πράξη αυτή θα πρέπει να ποινικοποηθεί και να θεωρηθούν συνεργοί όσοι σιωπούν, παρακολουθούν με περιέργεια και στηρίζουν.
Οι φιλοζωικές επιβάλλεται να αντιδράσουν.
Όλοι πρέπει να αντιδράσουμε.
Όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους πραγματικούς καλλιτέχνες θα πρέπει να κινηθούν ακόμα και με μηνύσεις για εξευτελισμό της έννοιας της τέχνης.
Όλοι οι άρρωστοι που συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτό το έγκλημα δεν έχουν καμία διαφορά από τους Ναζί, τους Ταλιμπάν, τους Αμερικάνους και Άγγλους στρατιώτες που βασανίζουν Ιρακινούς και όλους τους ομοίους τους.
Ανθρωπόμορφα κτήνη.
Για την καριόλα την Biennale φαίνεται πως ήταν πολύ λίγος ο σοδομισμός καρπουζιών και βλέπει τώρα να ανοίγονται νέοι ορίζοντες στο εμπόριο trashαρίας που θέλουν να λένε τέχνη.
Ψηφίστε στο λινκ και γυρίστε την πλάτη στους προαγωγούς της τέχνης του θανάτου δια βασανιστηρίων απροστάτευτων πλασμάτων.
Θα ξανάρθουν και στην χώρα μας για να κάνουν έκθεση. Φτύστε τους και γιατί όχι διαδηλώστε και έξω από τον όποιο κωλοχώρο δεχθεί να φιλοξενήσει τις κατάπτυστες ενέργειες τους.



Δ