Χαζομάρα ή προώθηση της gay ιδεολογίας;

Βλέπαμετις προάλλες τον Φώτη και την Μαρία που είχαν ως θέμα τους gay και το δικαίωμα στην υιοθεσία.
Ένας από τους καλεσμένους, δηλωμένος gay και φυσικός πατέρας, υπερασπίστηκε το δικαίωμα τις υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλοφιλικά ζευγάρια λέγοντας ότι από το παιδί δεν θα λείπει η παρουσία της μητέρας!!!

Και απορούμε με την ανοησία (στην προκειμένη περίπτωση) των δύο έμπειρων κατά τα άλλα παρουσιαστών. Κανείς δεν σκέφθηκε να του πει ότι τα παιδιά που υιοθετούνται είναι ορφανά; Ότι δηλαδή δεν έχουν γνωρίσει ποτέ μάνα ή πατέρα; Και πως στην περίπτωση που θα υιοθετηθούν από ένα gay ζευγάρι δεν θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μόνα τους την σεξουαλική κλίση τους;
Εκτός βέβαια και ο στόχος ήταν αυτός: να παρουσιαστεί μόνο μία εξιδανικευμένη εικόνα...

Και για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις, τα όσα προαναφέραμε δεν είναι εναντίων των gay ή των επιλογών ή επιθυμιών τους. Αντίθετα είμαστε της άποψης ότι αυτοί που είναι συνειδητοποιημένοι και τα έχουν βρει με τον εαυτό τους τιμούν καλύτερα τα παντελόναι που φορούν σε σχέση με άλλους.
Απλά θέτουμε το ερωτήμα που θα έπρεπε να γίνει την ώρα της συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος, καθώς δεν πρόκειται για την ικανοποίηση του εγωισμού κάποιων ανθρώπων αλλά για τις επιπτώσεις των πράξεων τους σε τρίτους.
Τώρα πια είναι αργά. Βέβαια και το 12% που κάνει η συγκεκριμένη εκπομπή σε μία ώρα χωρίς ανταγωνισμό, δείχνιε ότι το τηλεοπτικό κοινό δεν είναι και τόσο κορόϊδο όσο κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να το πιάνουν.