The fairytale gone bad


Το παραμύθι των αντιταλέντων της Αννίτας Πάνια φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του. Πριν ένα ακριβώς χρόνο ο Κατέλης, ο Βας, ο Σχιζοφρενής και τα άλλα παιδιά βρίσκονταν στο απόγειο της δόξας τους. Ο κόσμος έβλεπε το Ζετέμ μόνο και μόνο για τα τραγούδια συμπαθητικών αυτών τύπων, τα σινγκλάκια τους πούλαγαν σαν τρελά και ο Τύπος ασχολιόταν με το φαινόμενο των παρατραγουδιστών. Μέχρι και στο… Βήμα έφτασε η χάρη τους. Η πρώτη φουρνιά είχε όλα τα εχέγγυα για την επιτυχία. Είχε πλάκα, ήταν κάτι νέο και είχε φαντασία. Από τη μαύρη ζωή της μαύρης γαζέλας Τσίλα έως τον κολλημένο Παναγιώτη Κολλημένο, από τους Νέους για Πάντα έως τον Βιβάλντι και τον Πουτσίνι της κυρά Ελισάβετ.

Οι άνθρωποι αυτοί αποτέλεσαν τις κότες με τα χρυσά αυγά για την σύγχρονη ιέρεια της trash tv Αννίτα και τους συνεργάτες της στο Ζετέμ.

Αλλά είπαμε, το παραμύθι τέλειωσε. Πλέον με το ζόρι η εκπομπή πετυχαίνει 13%.

Τα νέα «ταλέντα» δεν έχουν την αυθεντικότητα των πρώτων αλλά και οι πρώτοι δεν έχουν κάτι παραπάνω να επιδείξουν. Τα δε παιχνίδια και οι διαγωνισμοί στερούνται εντελώς φαντασίας και πρωτοτυπίας. Όλα είναι στο ίδιο μοτίβο και το μόνο που αλλάζει είναι το περιτύλιγμα. Αυτές είναι οι… νέες ιδέες που διέδιδαν ότι θα υπήρχαν κάποιοι από τους συντελεστές μετά την επιστροφή της παρουσιάστριας από την άδεις εγκυμοσύνης;

Τεσπα, μην ξεχνάμε ότι πάντα αυτού του είδους η τηλεόραση ήταν αναλώσιμη.