Αποκριές με (νοσηρή) φαντασία... updated

Θες να πας στο καρναβάλι της Πάτρας και δεν ξέρεις πώς να κλέψεις την παράσταση;
Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις προτείνοντας home made στολές για κάθε γούστο:

  • Παίρνεις μία περούκα καστανή με ξανθιές ανταύγεις, προς το καρέ και λίγο φουντωτή ώστε να σου προσδίδει κάτι από… beauty emo. Φοράς ένα ταγεράκι και κρεμάς από τον λαιμό σου ένα mini πάγκο μικροπωλητή. Έχεις ντυθεί Νατάσσα Παζαρίτη.
  • Ζελεδιάζεις καλά το μαλλί. Ρουφάς το στομάχι. Μιλάς λίγο… καγκελωτά σαν να σε ζορίζουν τα μούσκουλα. Τέλος χύνεις πάνω στο ξεκούμπωτο μέχρι το στήθος πουκάμισο μισό κιλό σάλτσα. Έχεις ντυθεί Γιώργος Σαλτσίδης.
  • Βάζεις κάτω από το κοστουμάκι σου μερικά μαξιλάρια για να δείχνεις υπερβαρος. Βάζεις ψεύτικο μουστάκι γενίτσαρου. Κρατάς πανό «όχι στα DVD» και απειλείς συνεχώς να κάνεις βουτιά τραγουδόντας «Στην υγειά της αχάριστης». Έχεις ντυθεί Χρήστος Ζαζόπουλος.
  • Ρίχνεις πάνω σου ότι βρίσκεις στην ντουλάπα σου με την βασική πρϋπόθεση να μην πηγαίνουν ασορτί. Κάνει φαβορίτα νυστέρι, μουσάκι γιαταγάνι και ρίχνεις σφαλιάρες σε όποιον βρεις μπροστά σου. Έχει ντυθεί Νότης Σφαλιαράκης.
  • Βάζεις δερμάτινο παντελόνι και από πάνω τίποτα. Αντί για καπέλο κλέβεις το κουβαδάκι που έχει για την παραλία ο 5χρονος ανηψιός σου. Έχεις ντυθεί Σάκης Κουβάς.
  • Ισιώνεις το μαλλί. Φοράς ταγιεράκι Ντιόρ ή κάτι τέλος πάντων που κοστίζει όσο το μηνιάτικο ενός καλοπληρωμένου διευθυντή. Ρίχνεις και κανά μαργαριτάρι στο λαιμό και κινήσε σαν να έχεις πάθει πάρκινσον. Έχεις ντυθεί Όλγα Τρέμει.
  • Γυαλί μυωπίας, μαύρο φαρδύ λιτό φόρεμα και ένα ντέφι στο χέρι. Έχεις ντυθεί Μαρία Νταβαντούρη.
  • Βάφεις το μαλλί ξανθό, παίρνεις ύφος «θα σας δείρω όλους», έχεις το πουκάμισο έξω από το άπλυτο τζιν και παπούτσια μέσα στις λάσπες. Έχεις ντυθεί Απόστολος Λέτσος.

update

O φίλος μας Cutepie φρόντισε να μας στείλει και τις δικές του προτάσεις:

  • Bάζεις καστανή περούκα σιδερώνοντας το μαλλί,φοράς τα κοσμήματα της γιαγιάς σου για να δώσεις ένα και...καλά γκλάμ στυλ, δανείζεσαι το πανάκριβο φουστάνι της αδελφής σου και τις ψηλοτάκουνες γόβες Νο 40 (περικαλώ). Όχι δεν έχεις ντυθεί Μίνι Μάουζ ! Αφού αφιερώσεις λίγο χρόνο κάνοντας πρόβες ώστε η φωνή να γίνει τσιρίδα κι άλλες τόσες στον καθρέφτη ώστε να αποκτήσεις ύφος κατινομπλαζέ είσαι φτυστή η Κατιάνα Στεφαφρίδου.
  • Βουτάς τα ξανθά εξτένσιονς της ξαδέλφης σου, το σουτιέν της σέξι φίλης σου και το γεμίζεις με ότι βρεις, την τουαλέτα -μπλε ελεκτρίκ κατά προτίμηση- της μαμάς σου, την σανέλ τσάντα ή απομίμησή της ,της αδελφής σου, κάνεις πρόβες στον καθρέφτη για να αποκτήσεις ύφος σέξυ πάπιας κι εμφανίζεσαι στο μασκέ πάρτυ παίρνοντας μόνο πόζες -αν σε φωτογραφίζουν ακόμη καλύτερα. Έχεις ντυθεί Φαίη Κρομμυδά.
  • Σουφρώνεις την emo περούκα της κολλήτης σου, φωνάζεις την ξαδέλφη (βλ.παραπάνω) για να της ρίξει ένα ψιλοκουρεματάκι ώστε να πάρει ελαφρώς styling από τα 70ς.Βάζεις το χιλιοφορεμένο τζιν και ένα μπλουζάκι-ο,τι βρήκα στην ντουλαπα-μικρότερο κατά δυο νούμερα. Εμφανίζεσαι και παλιμπαιδίζεις. Ντύθηκες Τιτίνα Σκοτίρη.