Enough


Μετά την δημοσιοποίηση του αποτελέσματος του τεστ DNA, το οποίο απέδειξε ότι ο Πασχάλης είναι ο πατέρας του παιδιού της Ουρανίας Τουτουνζή με την οποία είχε εξωσυζυγική σχέση (δεν εξετάζουμε αν ήταν ήταν μία και μόνο συνεύρεση όπως λέει η πλευρά του τραγουδιστή ή αν ήταν σχέση 4 ετών όπως λέει η μητέρα), μάλλον το τέλειο soundtrack της υπόθεσης είναι ο δίσκος "Καιρός να αλλάξω".
Πολύ προφητικός τίτλος και μάλλον θα πρέπει να τον πάρουν όλοι στα σοβαρά, συμπεριλαμβανομένης και της σύζυγος του καλλιτέχνη, Αλίκης, η οποία πριν γίνουν οι εξετάσεις είχε πάρει σβάρνα τα κανάλια και τα "έχωνε" αβέρτα, ενώ με δηλώσεις της απείλησε και με νέες μηνύσεις τους εκπρόσωπους των media.


Βαριές κουβέντες ακούστηκαν και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Το χειρότερο όλων -κατά την δική μας ταπεινή άποψη- είναι να αναφέρονται συνεχώς σε ένα στιγμιαίο λάθος του τραγουδιστή. Αυτό το "στιγμιαίο λάθος" έφερε στον κόσμο ένα παιδί, που σήμερα είναι 4 ετών και μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει γύρο του. Όπως μπορούν να καταλάβουν και τα άλλα συνομήλικα παιδιά που σύντομα θα τα συναντήσει το σχολείο. Και όλοι γνωρίζουμε πόσο σκληρά είναι συνήθως τα παιδιά, και πόσο πονάνε τε πειράγματα τους.

Άσχημο επίσης είναι, όταν το σημείο που εστιάζουν είναι το οικονομικό και τα κληρονομικά δικαιώματα.
Αυτή τη "γαμημένη" αγάπη, την πατρική φροντίδα και την οικογένεια δεν την υπολογίζει κανείς;

Καιρός να αλλάξουν κάποιοι.