Πήρα... κοκκινα και πράσινα γυαλιά! (updated)


Διά... typing αιωνίων

Πως είδαν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός τον ισόπαλο αγώνα (1-1) για το πρωτάθλημα; Κάναμε copy paste από τα επίσημα site τα επίμαχα σημεία. Στις παρενθέσεις, τα δικά μας σόλια:

Με πράσινα γυαλιά:

«Ισόπαλο 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Καραισκάκη. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ανώτερος του αντιπάλου του στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει άνετη νίκη στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου του. Στο 15΄ ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ όταν μετά από μπαλιά του Βύντρα, ο Σαλπιγγίδης κυνήγησε την μπάλα, την γύρισε προς την περιοχή και ο Νταμε Εντόϊ με θαυμάσια ενέργεια, "άδειασε" τους Άντζα και Ζεβλάκοφ και την έστειλε να αναπαυθεί στα δίχτυα του Ολυμπιακού. (panic: το ότι η μπάλα μάλλον βγήκε άουτ πριν την γυρίσει ο Σαλπιγγίδης το ξεχνάμε, ε;)
Στο 45΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με μεγάλη τύχη καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ και αναμπουμπούλα στη μικρή περιοχή του Μάλαρτζ ο Άντζας με δεύτερη προσπάθεια έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. (panic: το ότι ήταν εγκληματική η κίνηση του Μάλαρτζ, πάλι το ξεχνάμε, ε;)
Στο 68΄ μετά από σέντρα του Νίλσον, ο Άντζας σταμάτησε με το χέρι την μπάλα και ο διαιτητής Καλόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Με κόκκινα γυαλιά

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον ΠΑΟ στο ντέρμπι που έγινε το βράδυ της Κυριακής για την 16η αγωνιστική της Super League στο γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αντικανονικό γκολ (σ.σ. ο Σαλπιγγίδης έδωσε την ασίστ ενώ η μπάλα είχε περάσει άουτ) του Ν'Ντόι στο 15' (panic: το ότι ο Ν’ Ντόι μοίρασε σακούλες για εμετό στους δύο αμυντικούς το ξεχνατε κι εσείς, ε;) και η ομάδα μας ισοφάρισε στο 45' με κοντινό πλασέ του 'Αντζα. (panic: ότι έγινε από τύχη και αναμπουμπούλα και όχι μία οργανωμένη προσπάθεια της ομάδας το ξεχνάτε, ε;). Στο 68' ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ εις βάρος του 'Αντζα ο οποίος προσπαθώντας να κάνει τάκλιν έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και η μπάλα χτύπησε ακούσια στο χέρι του (panic: το ότι η μπάλα μετά το αριστερό χέρι καπακώθηκε και από το δεξί δεν το είδατε, ε;). Αντιθέτως, ο διαιτητής δεν έκανε το ίδιο στο 76' όταν το απλωμένο χέρι του 'Ιβανσιτς (ήταν εντός περιοχής) σταμάτησε τη μπάλα ύστερα από μπαλιά του Σίσιτς (panic: τα replay που έπαιζαν συνεχώς τα κανάλια όπου φαινόταν ότι η μπάλα δεν βρήκε το δεξί χέρι αλλά τον αριστερό ώμο, δεν τα είδατε, ε;).


Υγ
Σκεφθήκαμε να γράψουμε και για τον αγώνα κυπέλλου, αλλά το πράσινο ναυάγιο δεν άφησε περιθώρια για να διαβάσουμε πάλι γραφικότητες. Απλά σημειώνουμε ότι μας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι στο site του Ολυμπιακού δεν εκθειάστηκε το εντυπωσιακό γκολ (από τα ωραιότερα που έχουμε δει στα ελληνικά γήπεδα - το παραδέχονται οι φίλαθλοι όλων των ομάδων) του Νούνιεζ, του... παγκίτη!